Ir vis tik čia įsipainiojęs trečias asmuo

Žmogus iš aktorei artimos aplinkos pasakoja, kad Angelina dėl visko prisipažino Bradui Pittui.

Pasirodė informacijos, kad Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybas galima laikyti išspręstu reikalu: sutuoktiniai teisme suderino pusę rūpimų klausimų ir sutarė dėl vaikų globos (iki spalio 20 d. ji skirta A. Jolie).

Vida Press

Tačiau nėra viskas taip ramu – „Star“ viešina naujas sensacingas poros skyrybų detales: aktorė užmezgė romaną.

Jolie išrinktojo vardas neviešinamas, tačiau žinoma, kad jis kilęs iš Artimųjų Rytų, baigė Oksfordą ir valdo solidų turtą, vertinamą daugiau nei milijardu dolerių. Su aktore verslininkas susipažino maždaug prieš pusmetį viename iš labdaros renginių. Romano pora neafišuoja, mat Jolie mylimasis yra vedęs ir jo vardo paminėjimas galėtų labai pakenkti jo reputacijai. Netgi rašoma, kad verslininko žmona žinanti apie naująją vyro pasiją, tačiau nesutinkanti skirtis.

AFP/Scanpix

Žmogus iš aktorei artimos aplinkos pasakoja, kad Angelina dėl visko prisipažino Bradui skrydžio privačiu lėktuvu iš Prancūzijos į Amerikos valstijas išvakarėse. Dėl to aktorius visiškai neteko kontrolės, sutuoktiniai ėmė baisiai ginčytis. Viena scenų vyko vaikų akivaizdoje, kai vyriausias sūnus Madoxas pabandė nuraminti tėvus, tačiau pateko po „karšta tėvo ranka“. Dėl to Pittas ir buvo apkaltintas žiauriu elgesiu su vaikais. Beje, dabar skelbiama, kad aktorius nebus svarstomas dėl incidento lėktuve.

Naujiena apie naująjį Jolie romaną su milijardieriumi netiesiogiai patvirtina kitą naujieną: rašoma, kad Pittas turi kompromituojančią medžiagą prieš Jolie, mat jis ketina siekti abipusės vaikų globos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis