Dizaineris Giedrius Paulauskas sūpuoja jau antrą atžalą

„Jėga!!! Šiąnakt gimė stebuklas!!!!“ - socialinio tinklo puslapyje širyt džiūgavo antros atžalos sulaukęs Giedrius Paulauskas.

36 m. Paulausko žmona taip pat dizainerė Aistė Krasuckaitė (33 m.) pagimdė dukrelę. Laimingasis tėvelis parašė ir mažylės vardą - Valentina. Šeima jau augina 2,5 m. sūnų Bernardą.

DELFI / Tomas Vinickas

„Man bendrauti su savo mažyliu yra kaifas. Žinoma, būna visko, tačiau tai natūralu – juk žmogus auga, formuojasi, rodo kaprizus. Suvoki, kad vaikas mokosi, kad reikia turėti kantrybės. Kiekvieną, kad ir koks jis būtų, svarbu gerbti, mokyti suvokti tam tikrus dalykus, o ne rėkti, barti. Būna, sūnus ko nors užsinori, bet tu negali duoti to daikto, todėl turi pasistengti nukreipti jo mintis kitur, sudominti kokia kita veikla, kad liautųsi zirzęs“, - prieš metus savo tėviška patirtimi dalijosi dizaineris.

V.Morkevičiaus nuotr.

O paklaustas apie gausesnę šeimą, atsakė: „Aišku, norėtume turėti dar vaikų. Konkretaus skaičiaus neplanuojame – kiek Dievas duos, tiek bus. Visada smagiau, kai šeima didelė.“

Visą Giedriaus Paulausko interviu apie tėvystę, šeimą ir vaikus skaitykite čia: http://www.moteris.lt/veidai/g-paulauskas-dabar-kai-kurie-gimdytojai-savo-atzaloms-leidzia-viska-mano-kad-isaugins-lyderi.d?id=66177464

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis