Savaitės horoskopas: ko sulauksime per Kalėdas

Kaip gyvensime šia šventinę savaitę, ko sulauksime.

BENDRA PROGNOZĖ

Pavyks įgyvendinti seniai sugalvotus ir gerai suplanuotus darbus, o štai pradedant naujus gali iškilti problemų. Tiesa, čia taip pat galite sulaukti sėkmės - reikia tik neprarasti kantrybės, užsispyrimo, pravers ir miklumas, net gudrumas.

Moterims patartina atsragiai vertinti naujas pažintis, nes už komplimentų gali slėptis ne tik asmeninis, bet ir dalykinis susidomėjimas.

Patarimas vyrams: nebūkite tuščiagarbiai, venkite ginčų ir kovos su stipresniais varžovais.

Astrologinė prognozė kitai savaitei - gruodžio 21 - 27 d. d.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Savaitė pradžioje jums labai parūps dovanų pirkimas, apsirūpinimas maisto produktais. Net per daug dėl to nerimausite ir stengsitės. Per Kūčias ir Kalėdas mėgausitės gardumynais, bendrausite su giminaičiais, kaimynais. Regis, noriai puošitės, dažniau žvilgčiosite į veidrodį ir gebėsite pasidžiaugti mielomis smulkmenomis, komplimentais, pasveikinimais ar dovanėlėmis. Šeštadienis žada aštresnių potyrių, nervingų situacijų, bus didesnė ir nelaimingų atsitikimų grėsmė. Visgi ir savaitgalį dar galite tikėtis svečių, flirtų, romantikos. Galite padaryti įspūdį publikai. Staigmenų gali pateikti vaikai.

JAUTIS

Nuo pirmadienio daugės emocijų, susijusių su artėjančiomis šventėmis, ypač jeigu ketinate vykti į kelionę, ką nors aplankyti ar priimti iš toli atvykstančius svečius. Nepagailėsite pastangų, išmonės, kad ir jums, ir brangiems žmonėms, būtų gera, jauku, gardu, malonu tomis lauktomis šventinėmis dienomis. Regis, ne vieną palepinsite ypatinga dovanėle ar pramogėle. Iš partnerio, gerbėjų, vaikų ir patys sulauksite daug dėmesio. Savaitgalį pagalbos ir paguodos gali prireikti šeimos nariui.

DVYNIAI

Šią savaitę, ypač prieš šventes, bus nemažas pavojus susirgti, peršalti ar patirti alerginę reakciją. Labiau pasisaugokite, jeigu norite šventines dienas praleisti maloniai, skaniai ir su tais, kurių pasiilgote. Kažkuo gerąja prasme gali nustebinti partneris ar kitas šeimos narys. Regis, jūsų namuose visiems bus labai jauku, šventiška, ir nė vienas svečias neliks nepastebėtas ar nuviltas. Komforto, jaukumo aura jus bei jūsų aplinką tebegaubs ir savaitgalį. Džiaugsitės gautomis ir teiktomis dovanėlėmis, siurprizais.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio pora dienų suksitės kaip vijurkai. Regis, spėsite ir prisibendrauti, ir daug nuveikti. Artėjant šventėms, pajusite, kad tas šurmulys, kontaktai jau atsibodo, ėmė varginti ir norisi nuo visko pasislėpti, išvengti vaikštinėjimo po parduotuves ir pan. Puiku, jei pasiruošėte, apsipirkote iš anksto, nes jums stigs energijos bei labiau kibs infekcijos. Šį kartą pajusite tikrą Kūčių dvasią, o gal ir įdomius mistinius potyrius, intuicijos proveržius. Su artimais žmonėmis sustiprinsite ryšius, jei tik to panorėsite ir atsiversite meilės, gėrio stebuklams. Savaitgalį seksis kurti, meistrauti, modeliuoti.

LIŪTAS

Prieš šventes teks įtemptai padirbėti, galbūt kažką organizuoti, telkti, talkinti kitiems. Jeigu aktualu sublizgėti kompetencija, talentais, regis, tai pavyks. Šventes pradėsite pakiliai, draugingai nusiteikę, visus noriai sveikinsite, lankysite. Galite išgirsti džiugių naujienų, gauti dovanėlių, įsigyti augintinį ar kt. Per Kalėdas jau norėsis intymesnės atmosferos, pabūti be šurmulio, svečių. Ir išties būtų saugiau niekur nevykti, neieškoti nuotykių. Saugokitės avarijų, infekcijų, petardų, nepažįstamų bei neprognozuojamų asmenų. Pastarųjų nederėtų nei kviestis pas save, nei vykti kartu su jais.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio gyvensite šventinėmis nuotaikomis, daugiau filosofuosite, kalbėsite apie dvasinius dalykus, keliones ar susitikimus su seniai matytais žmonėmis. Galbūt ruošitės kelionei arba į ją leisitės. Regis, gerokai išlaidausite. Per šventes jus turbūt sudomins maginiai ritualai, būrimai, kitų įžvalgos. Veikiausiai šventinės dienos bus vienaip ar kitaip įdomios, kupinos nekasdieniškų pokalbių ir potyrių. Regis, intuicija bei nuoširdus intymumas padės išsiaiškinti kažką tokio, kas ilgai kėlė abejonių.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio teks paišlaidauti, net jei to labai nesinori. Įvairūs mokesčiai, įmokos turi būti sumokėti laiku ir geriau jų neatidėti paskutinei metų savaitei. Tikriausiai daug kas iš jūsų šventes ketina švęsti ne namuose. Kai kurie leisis į tolimą kelionę. Regis, jūsų laukia įdomūs susitikimai, renginiai, pažintys. Stebinsite kitus ir patys nustebsite dėl gautų pasveikinimų, dovanėlių. Regis, ir savaitgalį daug laiko skirsite savo pomėgiams arba draugams. Tai gali nelabai patikti artimam žmogui, partneriui. Pasistenkite nesusipykti dėl smulkmenų, nekurstykite pavydo.

SKORPIONAS

Šią savaitę vis daugiau dėmesio reikalaus kiti žmonės, rūpės jų reikalai ir nuotaikos. Pasitelkę savo įgimtą įžvalgą, kažkam labai padėsite. Tikriausiai visa savaitė bus nuspalvinta romantiškais atspalviais, dvelks šventiniais kvapais, meile, erotika. Būsite kviečiami į pasimatymus, vakarėlius, renginius. Per šventes nusimato aibė susitikimų, sveikinimų, realių ir virtualių. Galimi svečiai iš toli, arba patys tolokai vyksite paviešėti, pasisemti nekasdieniškų įspūdžių. Tik sekmadienį popiet pradėsite galvoti apie nebaigtus darbus, numatomus viešus, dalykinius reikalus, pareigas ir pan.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio teks paplušėti darbe arba savo ūkyje. Praktinė, komercinė veikla seksis neblogai ir duos greitą rezultatą. Tačiau su vaikais, paaugliais, kūryba, scena susiję užsiėmimai gali patampyti nervus, sukelti daug nerimo. Pastarojo gali kilti ir dėl partnerio, artimųjų elgesio bei nuotaikų. Visgi šventės atneš puikių įspūdžių. Jeigu tuo metu jums teks dirbti ar viešai reikštis, tai pelnysite pagarbą, populiarumą. Regis, atakuos slapti gerbėjai. Savaitgalį jums norėsis dingti kur nors toliau nuo namų, artimųjų. Galbūt susitiksite su užsieniečiu ar iš užsienio grįžusiu asmeniu.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio mintys jau suksis apie šventes, numatomas pramogas, susitikimus. Jeigu ketinate dalyvauti šventiniame vakarėlyje, renginyje, ar tai organizuoti, tuomet ypač rūpinsitės ten gerai pasirodyti ir nieko nenuvilti. Energijos, išmonės, meilės, draugiškumo, solidarumo daugės. Tiesa, prieš pat šventes galite sunerimti dėl darbų gausos. Nedramatizuokite, saugokitės peršalimo ir persitempimo. Prioritetą teikite meilei, negailėkite dėmesio brangiems žmonėms, partneriui. Kelionė, viešnagė, į kurią leisitės, tikrai nenuvils. Visgi rimčiau planuokite išlaidas. Ir venkite rizikingų pramogų, ginčų.

VANDENIS

Nuo pirmadienio labiau nei paprastai susirūpinsite namų ruoša. Jums atrodys, kad svarbu šventiškai apsitvarkyti, visko prisigaminti. Regis, daug laiko leisite virtuvėje prie puodų, arba bandysite įkalbėti namiškius imtis buities darbų. Prieš pat Kūčias jau pralinksmėsite. Visi rūpesčiai staiga tarsi išgaruos. Nuotaikingai leisite šventinį laiką su mylimais žmonėmis, artimaisiais. Regis, jums neteks gailėtis nei dėl išlaidų, nei dėl pasirinkto laisvalaikio ar kompanijos. Galbūt gausite pasiūlymų iš žmonių, su kuriais anksčiau buvote kažkaip susijęs. Atsargiai kelyje. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio per porą dienų turėtumėte sutvarkyti aibę reikalų, pasikalbėti su nemažai žmonių, pažįstamų. Tik prasidedant šventėms susirūpinsite savo šeima, namais bei tvarka juose. Kūčios tikriausiai bus labai šeimyniškos ir puikiai jausitės įprastoje jums aplinkoje su artimiausiais šeimos nariais. Per Kalėdas jau parūps pramogos, nuotykiai, šou renginiai, pasimatymai. Apskritai, šios šventės žada žavių meilės akimirkų, flirto, jaudinamų susitikimų ir naujienų. Bus smagu iki pat savaitės galo, jei tik jūsų nepristabdys sveikatos problema, pagirių sindromas ar pan.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis