Prognozės savaitei: laukia stiprus likimo posūkis

Šią savaitę svarbius reikalus geriau suplanuoti trečiadienį ar sekmadienį – viskas pasiseks, šeštadienį apankykime giminaičius, stiprinkime šeimyninius ryšius.

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Irina (59 m.): brandesnę moterį įvaizdžio pokyčiai neabejotinai atjaunina
- Dizainerė E. Čekanavičiūtė: moteriškumas - tai ne vulgarumas ir primityvus seksualumas
- Japoniška dieta: per 13 dienų - minus 7-8 kg
- Zodiakas ir seksas - ko tikėtis iš JO ir JOS
- Bandelės su kopūstais

2014 10 20 Pirmadienis

Diena netinka svarbiems reikalams ir ilgalaikių projektų pradžiai. Galimos klaidos, planų strigimas, trukdžiai. Šiandien neverta imti kreditų ir pradėti teisminių bylų. Neverta pradėti darbo naujoje darbovietėje arba pradėti eiti naujas pareigas. Šiandien lengva susižaloti, susirgti, lengvai kils problemų su kita lytimi. Šiandien neverta pradėti gydymo. Šiandien turėtume atsikratyti savo iliuzijų ir suvokti atsakomybę už savo poelgius.

2014 10 21 Antradienis

Ne pati geriausia diena naujo projekto pradžiai, investicijoms, nekilnojamojo turto ir žemės pardavimui ir pirkimui, teisminiams procesams (bausmė gali būti labai griežta), turto dalyboms. Neverta spręsti skubių reikalų. Reikia būti labai atsargiam ir dėmesingam, nes šiandien gali iškilti sunkumų, pavojų, nemalonių susitikimų. Mes linkę šiandien greitai priimti skubotus sprendimus, apsirikti žmonių vertinime, pernelyg daug pasitikėti savimi.

2014 10 22 Trečiadienis

Ypatingai gera diena. Tinka pradėti ilgalaikius projektus, naują verslą, pasirašyti sutartis, priimti svarbų darbuotoją į darbą. Visi šie darbai bus sėkmingi. Galima pradėti rizikingus projektus. Reikia būti aktyviam, dirbti, ieškoti naujų kontaktų, rengti susitikimus. Galima vykti į keliones ir vesti derybas. Ši itin harmoninga diena labai tinka naujoms pažintims, naujiems santykiams užmegzti. Taip pat šiandien galima taikiai ir neskausmingai išsiskirti. Diena netinka vestuvėms ir susižadėjimui – baigsis skyrybomis.

2014 10 23 Ketvirtadienis

Nepradėkite naujo projekto, naujų pareigų, nepasirašykite sutarčių. Laikas netinkamas verslo, statybos darbų pradžiai – pamatų klojimui, persikėlimui į naują būstą. Šiandien palanku persvarstyti savo veiksmus, reikia atsisakyti visko nereikalingo, apsivalyti, visiems atleisti. Išsivalyti namus. Reikia užbaigti visus pradėtus darbus, grąžinti skolas.

2014 10 24 Penktadienis

Šiandien neverta būti aktyviam, jeigu įmanoma, svarbius reikalus palikite kitai dienai. Bet kokie šiandien pradėti nauji projektai baigsis nesėkmingai. Nepalanki diena vestuvėms – moteris gali likti našle. Gerai pabūti vienam, patylėti ir pagalvoti. Šiandien neverta ginčytis, reikia gerbti įstatymus. Palanku tvarkyti namus, rūpintis artimaisiais. Galima paplanuoti ir pasvajoti, tai gali išsipildyti, jeigu labai aiškiai įsivaizduosite, ko jūs norite.

2014 10 25 Šeštadienis

Dar viena ne pati geriausia diena, kai viskas neaišku. Bet kokius sandorius geriau atidėti. Neverta šiandien ir užbaigti darbus. Gerai, jei visos problemos būtų išspręstos iki šios dienos, nes situacija gali pasikeisti į neigiamą pusę. Neverta užsiimti rizikingu ir ekstremaliu sportu, nerizikuokite. Diena netinka vestuvėms, kelionėms. Palanku aplankyti gimines, sustiprinti šeimyninius ryšius. Būkite dosnūs, dovanokite dovanas, atiduokite nereikalingus daiktus – viskas grįš su kaupu.

2014 10 26 Sekmadienis

Labai palanki ir pozityvi diena bet kokiai veiklai, ypač – ilgoms kelionėms, verslo susitikimams, persikėlimui į naują gyvenamąją vietą. Užsiimkite savo reikalais. Venkite apkalbų, nepalanku aiškintis santykius, smerkti ir kritikuoti. Reikia atsikratyti neigiamų emocijų, nepagarbos sau ir kitiems žmonėms, pavydo. Šiandien mūsų likimas gali pasikeisti iš nelabai palankaus į gerą, bet gali nutikti ir atvirkščiai – tai priklauso tik nuo mūsų, nuo mūsų veiksmų.

fengsuistudija.lt

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis