Ką apie Jo seksualumą sako tam tikros kūno dalies forma

Ar žinai, kaip išradingos Rytų gražuolės išsirenka sau gyvenimo palydovą? Patogiu momento jos nukreipia savo akylą žvilgsnį žemiau juosmens. Ne, visai ne ten, kur tu dabar pagalvojai. Truputi aukščiau – į bambą! Pasirodo, įmantri jos forma gali daug ką papasakoti apie šeimininko seksualumą.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Manikiūro tendencijos 2014-ųjų pavasariui ir vasarai
- Kvietinė duona su raugu + Raugo receptas
- 5 naudingiausi kambariniai augalai pagal fengšui

- Makiažas 30+ moteriai: triukai, kurie jaunina (VIDEO)

Pasaga

Bambos, su ryškiai apibrėžtais pasagos formos kontūrais, turėtojui nebaisus sprogęs vamzdis virtuvėje, nei banko, kuriame jis laikė savo pinigus, bankrotas. Tavo mylimasis – valingas ir tikslo siekiantis, atviro charakterio žmogus. Su juo tau bus linksma ir nematysi rūpesčių. Lovoje jis švelnus ir jausmingas, lengvai pasiduoda meilės proveržiams, ypač, jei jam pademonstruosi naujus raudonus stringus. Būtinai nusiteps tave į sekso parduotuvę nusipirkti ką nors įdomesnio.

Klaustukas

Pasako, kad tavo išrinktasis – poetas viduje ir bankininkas iš išorės. Vyras su tokia bamba visada - “ant bangos”. Seksas jam – vien emocijos ir romantika. Su tokiu partneriu nenuobodžiausite lovoje: tai jis apsimes naiviu mokinuku, tai vaidins laukinės liūtės tramdytoją. Jam patinka eksperimentuoti: jis bando pozas iš paskutinių Kamasutros puslapių, ir būtinai suvilios tave mediniame namelyje buvusio jūsų vaikų darželio aikštelėje… Tu tik sužadinsi jo seksualinę erotinę fantaziją, papuošusi savo puikų užpakaliuką tatuiruote, o stangrų pilvuką – pirsingu.

Kablelis

Bamba, panaši į gilią, siaurą raukšlę, panašią į kablelį, išduos, kad tavo išrinktasis – minkštas ir nuolankus, kaip drambliukas iš filmuko apie 33 papūgas. Jis lengvai sutaria su žmonėmis, todėl karjeros laiptais šoks laiptelis per laiptelį. Kantrus ir neišrankus tavo mylimasis retai ginčysis su tavimi ir su savo uošve. Lovoje jis tiesiog alpsta nuo švelnių žodžių ir prisilietimų. Bet sekse „pirmu smuiku” grosi tu.

Rutuliukas

O, tau atiteko mamytės sūnelis! Jis retai pats priima sprendimus ir būtinai atsidurs po tavo madingo batelio kulniuku. Šis didelis vaikas reikalaus pastovaus dėmesio ir rūpesčio. Visai įtikėtina, kad rytais tau teks jam gaminti manų košę, o vakarais – girdyti arbatėlėmis. Vienok, šis tylenis kupinas erotinių fantazijų, kurias jis gėdinasi įgyvendinti. Apžavėk jį gundančiais apatiniais, įkaitink jo aistrą glostydama jo sukilusią lytį – ir tu paragausi dangiškos manos.

Katedra

Bamba, sudaryta iš daugelio arkų. Prieš tave vyras, mėgstantis gauti malonumą ir siekiantis pirmauti viskame, ypač sekse, be kurio jis tiesiog negali pragyventi nė dienos. Gyventi su tokiu po viena užklotu – tas pats, kas sėdėti ant ugnikalnio: jo ugninis temperamentas, aistra taip ir veržiasi! Iš tavęs šis aistrų geizeris tikėsis pasiruošimo bet kokiu dienos ir nakties metu toje vietoje, kur tave užklups jo nesulaikomas troškimas. Ir svarbiausia: tavo galvoje turi suktis mintys tik apie jį – visagalį meilės dievą.

Liūto nasrai

Plati, ištįsusi bamba išduos tiesią, valingą natūrą, linkusią kovoti ir pilną gyvenimiškos jėgos. Turėk omeny: jos savininkas gali tave užvaldyti vien savo užsidegimu, jo širdis – didelė, užteks visiems. Paprastai tokie vyrai ant kelio nesimėto ir turi kelias meilužes skirtinguose miesto dalyse. Papuolei „liūtui į nasrus”? Kad nenusibostum šiam žvėrių karaliui, teks visada atrodyti kaip merginai iš vyriškų žurnalų, o lovoje viską daryti ne blogiau, nei mergaitės iš vyriškų filmų.

Tunelis

Pailga, gili bamba – tuščiagarbio vyro, reikalaujančio, kad jam kas minutę kalbėtų apie jo nesuskaičiuojamus didžius talentus ir jokiu būdu neužsimintų, kad jo buvusio suolo kaimyno alga - dvigubai didesnė. Sekse jam svarbi ilga ir rafinuota preliudija. Būdamas egoistu, jis stengiasi, kad iniciatyva būtų jo pusėje net „lovos batalijose”. Tu įsimylėjai tokią „pasaulio bambą”? Kad gyventum su juo taikoje ir santarvėje, priimk jo žaidimo taisykles – medžiotojo ir grobio. Nuostabaus grobio rolę, žinoma, išradingai ir rafinuotai teks vaidinti tau.

www.sveikas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis