Didysis 2017-ųjų horoskopas visiems Zodiako ženklams

Tylių, ramių metų neverta tikėtis. 2017 simbolis - Ugninis Raudonasis Gaidys - skatins diskusijas, ginčus, aktyvų bendravimą, teisingumo siekį, kovą prieš korupciją ir kitas negeroves, sako astrologė Sidonija Kulikauskienė.

Gaidžio metai yra susiję su Svarstyklių ženklu ir su Jupiterio slinkimu per jį. Tai reiškia, kad labiausiai norėsime harmoningai jaustis, stilingai ir madingai atrodyti, darniai bendrauti, dalyvauti kultūriniame, visuomeniniame gyvenime, lankytis elito vakarėliuose, susikurti komfortišką aplinką, pasipuikuoti grožiu, elegancija, ypatingais ryšiais, statusu ir pan. Dalis žmonių taps diplomatiškesni, mandagesni nei buvo, o dalis dar aktyviau kovos už teisybę, žmogaus teises ir laisves, prieš socialinę nelygybę bei kurstys kitus „ropštis ant bačkos".

Regis, bus nemažai renginių, tarp jų masinių, pritraukiančių ir tokių žmonių, kurie anksčiau buvo inertiški. Tačiau ir Svarstyklėms būdingu svyravimu, formalizmu, nuomonės kaitaliojimu, biurokratizmu, demagogija bei dviveidiškumu persiims dalis nesvarstykliško tipo populiacijos.

Reikėtų mokytis gyventi taupiau, visur siekti saiko, pusiausvyros, objektyvumo.

Nuo spalio 10 dienos Jupiteris jau ims stiprinti skorpionišką raišką, tad dominuoti ims drąsūs, ugningi, aistringi, paslaptingi asmenys. Kartkartėmis susidarius nekokiems planetų aspektams tai ypač provokuos agresijos, keršto proveržius, teroristinius išpuolius, seksualinę prievartą ir kitokį žiaurumą. Artėjant vasarai, taip pat metų pabaigoje gali kilti rimtų problemų tarptautiniame kontekste(metų pabaigoje - galbūt ir stichinių nelaimių).

AVINAS

Šiemet ypač svarbi bus partnerystės sritis. Ilgalaikės reikšmingos partnerystės gali megztis ir asmeniniame gyvenime, ir darbe. Trauksite aplinkinių dėmesį, bus nesunku susirasti naujų gerbėjų arba vykusių partnerių verslui. Baigiantis pavasariui jus užvaldys meninis įkvėpimas, naujas pomėgis arba įsimylėsite. Naujas pomėgis gali ilgam tapti mėgstama laisvalaikio veikla ar net verslo objektu. Kils ūpas tuoktis, o jeigu esama santuoka byra, tai pagaliau ją visiškai nutraukti ir susirasti tinkamesnį asmenį sau į porą. Tačiau turite suskubti iki rudens. Apskritai, daug kas priklausys nuo gebėjimo derinti interesus, diplomatiškai tartis, išlaikyti draugišką bendravimo stilių. Deja, per didelis konformizmas ir nuolaidžiavimas gali neišeiti į gerą. Paviršutiniškumas, polinkis skubėti, blaškytis irgi kenks. Nuo spalio vidurio daugės įtampos, konfliktinių situacijų, nemalonumų darbe ir kitur.

JAUTIS

Šių metų esminė ašis - darbo, karjeros, praktinių reikalų sritys. Visgi pasistenkite neignoruoti gyvenimo už darbovietės ribų, antraip metų pabaiga atneš santykių problemų, konfliktų. Atsargiau su paskolomis, investavimu. Neįsipareigokite ir neišlaidaukite per daug. Metų pradžioje pravartu ieškotis naujo darbo, jeigu tai aktualu. Įsidarbinimui tiks ir antra pavasario pusė. Žymiai geriau jums seksis daugelyje sričių, jeigu iki šiol gyvenote pagal moralias vertybes, su meile ir pagarba žmonėms, gyvybei, puoselėdami grožį ir skleisdami gėrį, nes pirmąjį šių metų pusmetį likimas jums rengia atpildo dovanas. O už padarytą blogį, žinoma, gėriu atlyginta nebus, tad galimi praradimai. Įsibėgėjus rudeniui į pirmą planą iškils partnerysčių reikalai, jus ims labiau pastebėti, jumis domėtis, teikti pasiūlymus, kviesti bendradarbiauti. Galbūt tuoksitės, o gal pajusite stiprų stimulą dairytis dar neatrastos antrosios pusės. Neprisidarykite skolų, nes atiduoti jas bus sunku. Į metų pabaigą vis pavojingesnės darysis kelionės, ypač į užsienį.

DVYNIAI

Jums šie metai turėtų nešti sėkmę, kūrybines pergales, džiaugsmą, meilę. Iki rudens būsite linkę nevaržomai mėgautis meilės malonumais. Tai gali būti ypač vaisingas laikotarpis ne viena prasme. Tikėtinas nuostabus vaisius - kūdikis arba meno kūrinys, pavykęs projektas ir kt. Tie Dvyniai, kurių veikla susijusi su meno, grožio sritimi, scena, architektūra, fotografija, reklama, transportu, vaikų ugdymu ir lavinimu, turėtų ypač patobulėti ir pasidžiaugti savo triūso rezultatais. Tik labiau kontroliuokite pašaipų liežuvį, kad neįgytumėte kerštingų ilgalaikių priešų. Beje, už nesąžiningumą, savanaudiškas manipuliacijas, informacijos iškraipymus šiemet galite būti nubausti, nors anksčiau to išvengdavote. Į metų pabaigą daugės praktinio darbo, kuriam labiau prireiks kruopštumo, tikslumo nei kūrybinės minties ir raiškos.

VĖŽYS

Šiemet jums derėtų prioritetą teikti šeimai, namų sričiai. Atnaujinkite gyvenamąją erdvę, pasistenkite, kad būtų daugiau komforto, jaukumo. Jeigu aktualu, įsigykite nekilnojamojo turto, būstą, naujus baldus ar pan. Dėl karjeros nesiplėšykite - netinkamas metas. Tiesa, iki vasaros naudos galite gauti iš trumpų kelionių, internetinės prekybos, reklamos ir pan. Nebedelskite, jei dar nesate sukūrę savo šeimos ir šį žingsnį vis atidėliojote ateičiai. Arba jeigu vis svajojote pasistatyti namą, persikelti į kitą gyvenamąją vietą ar į kitą būstą, pasidaryti namie remontą ar pakoreguoti interjerą. Peržiūrėkite garderobą, atsirinkite, kurie daiktai iš tikrųjų reikalingi, o kurie - nebe. Daugiau dėmesio ir laiko skirkite artimiausiems žmonėms, šeimos nariams, tėvams, seneliams. Darbo sritis kels nemažai rūpesčių, bus nelengva pritapti prie kolektyvo, padaryti gerą įspūdį vadovams. Tiek kolegos, tiek viršininkai gali nemėgti jūsų iš pavydo dėl tam tikrų jūsų savybių, privalumų, arba dėl jūsų individualumo. Stenkitės laikytis aukso vidurio, kantriai dirbti be išsišokimų ir ambicijų. Nuo spalio vidurio prasidės smagesnis metas.

LIŪTAS

Metai bus puikūs, jei mokate bendrauti, lengvai randate bendrą kalbą ir sutarimą. Tokiu atveju jums seksis tarpininkauti, teikti aptarnavimo, grožio, mokymų, informavimo paslaugas. Darbas valstybiniame sektoriuje, švietimo srityje jus daug ko išmokys ir pakylės į aukštesnį lygį. Apskritai, iki rudens sėkmė lydės įvairias veiklas. Metų pradžioje jums ypač rūpės nuotykiai, žaidimai, meilės malonumai. Verčiau susilaikykite nuo abejotinų pramogų ir pasisaugokite traumų, tarp jų - sportinių. Pavasarį derėtų labiau pasistengti, kad papilnėtų piniginė, padaugėtų komforto ir tvarkos namuose. Vasarą, užuot tingėję ko nors mokykitės, tobulėkite dvasiškai, įvaldykite meditavimo praktikas ir pan. Rudenį po truputį įtrauks namai, šeima, ir tai bus maloniau nei bet koks šurmulys. Žinoma, jei namuose vyrauja taika ir jaukumas. Visgi rudenį Jupiteriui pakeitus Zodiako ženklą, gyvenimo tempas lėtės, situacija keisis į nebe tokią palankią, ypač darbe ir viešajame sektoriuje.

MERGELĖ

Finansai, nekilnojamasis turtas, savarankiškas verslas, namai - tai svarbiausios sritys šiais metais. Tai gali būti jūsų turtėjimo, materialinio pamato klojimo laikotarpis. Regis, jums parūps papildomi pajamų šaltiniai arba investicijos į būsimą gerovę, komfortą. Ir nors ypatingai trauks susitvarkyti būsto, žemės, individualaus verslo reikalus, visgi šiose srityse ir problemų kils daugiausia. Regis, pasitaikys rizikingų pasiūlymų, susijusių su pirkimais, pardavimais, nuoma, kreditais, emigracija ir pan. Būkite labai apdairūs. Būtų geriausia, kad daug dėmesio skirtumėte sveikatai, vidiniam tobulėjimui, išvaizdai, stiliui. Itin puoselėkite šeiminius santykius, būkite jautresni artimųjų poreikiams. Rudenį daugės darbo su dokumentais, reklama, pervežimais, komercija, mokymais.

SVARSTYKLĖS

Jums jau yra prasidėjęs naujasis dvylikos metų ciklas. Vadinasi, tam tikra gyvenimo sritis išgyvena arba tuoj patirs renesansą, pokytį į plėtrą. Vieni iš jūsų steigs savo verslą ar įsigis būstą, kitiems parūps studijos, naujos profesijos įgijimas, tretiems - meilė, šeimos sukūrimas ir pan. Metų pradžioje aktyviai startavę su naujais projektais ar veikla, jau po mėnesio galite tarsi pabūgti tai tęsti ir imti trauktis atgal. Visgi prasidėjus vasarai vėl grįšite prie pradėto sumanymo. Jums padės kitų paskatinimas ir bendradarbiavimas. Džiugins draugiški renginiai, nors ir pasitaikys apkalbų, intrigų, ginčų, tuščių pažadų. Labai tikėtina, kad jūsų pasiryžimą daugiau siekti, augančią savigarbą aršiai kritikuos pavyduoliai bei oponentai. Retkarčiais bus pravartu labiau pasverti galimybes ir imtis tik to, kas realu, adekvatu. Metų pabaigoje gali išlįsti nevykusio išlaidavimo pasekmės.

SKORPIONAS

Didžiąją metų dalį jums reikėtų labiau save tausoti. Nesiveržkite į dėmesio centrą, triukšmingas draugijas, renginius, neapsikraukite naujais darbais ir įsipareigojimais, nemeskite esamo darbo, neskubėkite kurti šeimos. Būkite paslaptingi, diplomatiškai bendraukite, nes labai svarbu išvengti konfliktų bei užkulisinių priešų. Nedarykite klaidų dokumentuose, antraip po kurio laiko bus pasekmių. Iki vasaros pradžios daug sudėtingų reikalų jums padės išspręsti kiti žmonės, nors jūs patys šiemet nebūsite kolektyviški ir draugiški. Būtų puiku, jei savyje rastumėte daugiau atjautos vargstantiems, kenčiantiems žmonėms, jiems padėtumėte, aukotumėte. Tačiau tai nereiškia, kad turite išlaidauti, rizikuoti savo gerove ir pan. Anaiptol. Reikia daugiau taupumo, atsargumo finansų srityje. Jeigu iki rudens sugebėsite neįsivelti į intrigas, abejotinas sektas, tai rudenį turėsite galimybių pradėti palankesnį laikotarpį. Jums prasidės naujas dvylikos metų ciklas su naujomis perspektyvomis. Po truputį daugės jėgų, pasitikėjimo savimi ir populiarumo.

ŠAULYS

Šie metai toliau leis jums plėsti pažinčių ratą, stiprinti pozicijas kolektyve, bendraminčių grupėje, visuomenėje. Visuomeninė, politinė veikla - jūsų arkliukas šiais metais. Įvairi grupinė, kolektyvinė iniciatyva stiprins jūsų lyderystės potencialą. Augs populiarumas tarp bendraminčių. Visgi iki pavasario teks ne kartą gręžiotis atgal, pasiblaškyti tarp skirtingų interesų ir idėjų, koreguoti planus. Be to, šiemet sunkiai susilaikysite nuo rizikingų pagundų, puikybės, godumo, demagogijos. Kai kada stipriai pervertinsite savo įtaką ir jėgas, apeliuosite į išorinį įspūdį, iš tikrųjų tik formaliai atlikdami pareigas, deklaruodami tas vertybes, kurių patys nesilaikote ir t.t. Dėl to anksčiau ar vėliau pakenksite savo autoritetui, prarasite naudingų ryšių, patirsite nuostolių. Jeigu kitus priekabiai kritikuosite, ne mažesnio atkirčio sulauksite ir patys. Tolimos kelionės, komandiruotės, kontaktai su užsieniečiais suteiks perspektyvų ir žinių, tačiau jose pasitaikys pavojų ir visumoje problemų gali būti daugiau nei naudos.

OŽIARAGIS

Tai metai, per kuriuos turėtumėte įgyti daugiau profesinės patirties, statuso, autoriteto. Teisėtais būdais, skaidriai siekdami tikslo dalykinėje srityje, politikoje, viešajame sektoriuje, turėtumėte gauti tai, ko nusipelnėte. Regis, bus nemažai progų sukiotis tarp autoritetų, įtakingų asmenų, dalyvauti ypatinguose renginiuose, pristatymuose ir pan. Pavasarį, vasarą gyvenkite ekonomiškiau, nešvaistydami pinigų, nerizikuodami santaupomis. Apskritai, visus metus jūsų santūrumas, darbštumas, orumas darys puikų įspūdį tiems, nuo kurių priklauso jūsų karjera ir gerovė. Tačiau derėtų itin vengti intrigų, apkalbų, užsisklendimo vienatvėje, svaigalų draugijos. Tam tikrais laikotarpiais gali labai varginti lėtinės ligos, depresija, kompleksai. Nuo spalio mėnesio jūsų laukia naujovės, bus permainų, galbūt paliesiančių darbo kolektyvą, draugų ratą.

VANDENIS

Jums šie metai turėtų būti sėkmingi ta prasme, kad labai praplėsite akiratį, kažko naujo išmoksite, galbūt pakeliausite, o gal baigsite studijas ir įgysite mokslinį laipsnį. Noras studijuoti, mokytis iš tikrųjų labai sustiprės. Gyvenimas skatins domėtis ir įstatymais, tarptautine teise, žmonių laisvėmis, IT bei naujomis technologijomis ir mokslo pasiekimais. Galite nemažai pasiekti ar pastebimai pasireikšti politinėje, visuomeninėje veikloje, žiniasklaidos, menų sferoje. Jus vis labiau vilios šlovė, valdžia, norėsis tapti įžymesniems, gal net tarptautiniu mastu. Kai kuriems tai pavyks. Visgi per dideli siekiai gali sudužti į stačias uolas, ypač jei per daug tikitės iš draugų, protekcijų, emigracijos ar kt. Laikykitės įstatymų, etikos normų, užuot moralizuojančiu tonu nuolat taikę tai kitiems. Be to, jums derėtų atidžiau rinktis bendrakeleivius, partnerius, nes pasitaikys tokių, kurie bandys įtraukti į abejotiną veiklą ar jums perkelti svetimą atsakomybę.

ŽUVYS

Tai bus pokyčių metai, kai kuriais atvejais jūsų siekiamų ir trokštamų, o kai kuriais - aplinkybių ar likimo primestų sunkių transformacijų. Gali būti, kad imsite paskolą arba patys kitiems skolinsite. Įmanomos ir turto dalybos, bankroto procedūros, reikalai su antstoliais, testamento sudarymas ar jo priėmimas, vykdymas. Pasižymėsite ypatinga psichologine įžvalga. Nuo gegužės mėnesio projektai, darbai labiau įsibėgės nei metų pradžioje. Stenkitės formuoti naudingus ryšius, nevengti kompromisų. Verčiau nesigundykite greita, lengva nauda, nesiekite pergalių per protekcijas ar kitais nesąžiningais būdais. Apskritai, reikėtų saugoti savo darbo vietą, neskubėti jos keisti, jei nėra būtinybės. Lengva prarasti, sunku atrasti. Naujovės baugins, priverstiniai pokyčiai kels stresus. Rudenį viskas kiek aprims, taps savaime suprantamais dalykais. Pradės augti pasitikėjimas savimi ir gebėjimas daryti įtaką kitiems.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis