Astrologė Rima: poros privalo išnaudoti šį laiką

Venera keliauja Ožiaragiu nuo gruodžio 25 d. iki 2018 sausio 18 d.

Veneros tranzito per Ožiaragį metu vietoj iliuzijų ir idealizavimo įsivyrauja blaivumas, rimtumas, atsargumas, griežtumas. Šiuo metu užsimezgę romantiški santykiai turi didelę galimybę peraugti į rimtą ir ilgalaikį ryšį.

Tiesa, audringų meilės prisipažinimų, aistros tokiomis dienomis galime ir nesulaukti – jausmai, troškimai, instinktai bus kontroliuojami proto. Tai santykių sutvirtinimo laikas, todėl jį reikėtų išnaudoti vedyboms ir vedybų sutarčiai pasirašyti.

Tas tinka ir dalykiniam bendradarbiavimui. Sutartys pasirašytos šiuo metu žada stabilius ir ilgalaikius santykius, sėkmę biznyje, ypatingai veneros srityse.

Negatyvūs dalykai su kuriais galime susidurti, tai – jausmų atšalimas, nepasitenkimas sutuoktiniu, meilužiu ar darbo partneriais. Susipykus, labai sunku susitaikyti, nes kiekvienas laikosi savo, nenori nusileisti, mano, kad gali prarasti savo pozicijas oponento akyse. Būdingi tokiu laiku gynybos būdai – tai ignoravimas, šaltukas, nekomunikabilumas, cinizmas, aštrūs pasisakymai.

Venera keliaudama Ožiaragiu gali išprovokuoti romaną su savo viršininku/e ar pažintį su vyresnio amžiaus partneriu.

Moterys šiuo metu kuo puikiausiai gali pasinaudoti savo patrauklumu, siekiant savo tikslų tiek karjeroje, tiek santykiuose.

Tad nepraleidžiam progos, apsiginkluojame savo žavesiu ir pirmyn!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis