Astrologė N. G. Wolmer: 2017 metų prognozės ir horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui

Manau, 2017-ieji bus ryškūs, dinamiški, ugningi, gausūs staigių pokyčių, aistros, kūrybiškumo, bet ir kovingumo, skandalų, konfliktiškumo.

Planetų įtaka

Juk tai, kad metai vadinasi „Raudonojo Gaidžio“ metais, reiškia, jog didžiąją jų dalį Jupiteris keliaus Svarstyklių ženklu, kurį valdo Venera bei Saturnas.


Dėl Veneros įtakos bus ypač svarbu mada, stilius, graži forma, padorumas, gebėjimas prisitaikyti prie visuomenėje priimtų normų, įsilieti į visuomenės gyvenimą, išmintingai bendrauti, gauti naudą iš ryšių bei informacijos. Šiems metams būdingas ypatingas „šarmas“, žavesys, charizma. Bus labiau vertinami žmonės, kurie turi šių savybių, o tai padės jiems iškilti.


Gaidžio metai susiję ir su Saturnu. O Saturnas - tai tvarka, struktūra, atsakomybė, disciplina, neretai - konservatyvizmas, formose: polinkis į klasiką. Taigi, ir Gaidžio metais, nežiūrint į ugninį įkarštį darbuose bei dinamiką, kai kuriose srityse ryškės polinkis į ypač ryškų konservatizmą, ypatingą pagarbą įvairiems susitarimams, visuomenėje priimtoms normoms.


Svarbu žinoti, jog Gaidžio metais ypač lengva kiršinti kitus žmones, siekiant savo tikslų, paskatinti juos lyg „gaidį garsiai rėkti“ nuo stogo. Todėl vertėtų susilaikyti nuo skubotų pareiškimų, neįsigilinus nuodugniau į tai, kas vyksta. Ko gero, šių metų išmintis būtų rinktis pusiausvyrą, vidurio kelią. Juk ne be reikalo ir Svarstyklių ženklo, kuriuo keliauja Jupiteris Gaidžio metais, simbolis taip stipriai susijęs su tvirta, stabilia šerdimi, gebėjimu pasverti, teisingai įvertinti, nejudėti nė į vieną pusę.


Būtent tai nurodo, jog šiais metais ypač svarbu atsigręžti į ilgalaikes vertybes, susivokti, kurios jų svarbiausios.


Sėkmingi ir prastesni periodai


Metuose bus ryškūs sėkmingesni periodai, kuomet galėsime efektyviai, produktyviai darbuotis, pradėti naujus darbus. Manau, tokie periodai - balandžio trečia dekada, gegužė, birželis, rugsėjis, spalis.


Bus ir prastesnių periodų - tai vasaris, kovo pirmos dvi dekados, kurias gali lydės prastesnės nuotaikos, niūrumas, liguistumas. Kovo pabaiga bei balandžio dvi pirmos dekados, nors ir dinamiškos, tačiau bus gana konfliktiškos.

Jei norite pradėti naujus darbus, manau, geriausia tą daryti gegužę, birželį, rugsėjį.


Ypač sudėtinga gali būti metų pabaiga - lapkričio antra pusė, gruodis. Manau, būtent šiuo metu labiausiai pajusime susitvenkusią įtampą tiek asmeniniuose, tiek tarptautiniuose santykiuose. Netikėtumais, tarptautiniais skandalais, konfliktais gali nustebinti ir pavasario pirma pusė, rugpjūtis.


Ko tikėtis 2017-aisiais pasaulyje


Didelė 2017 metų dinamika, vis dėlto, turėtų ne tik įkvėpti, bet ir priversti suklusti: problemos, kurios ėmė ryškėti praėjusiais metais, taip pat šių pradžioje, taps dar ryškesnės tiek Europoje, tiek Artimuosiuose Rytuose, tiek Jungtinėse Valstijose. Ko gero, tapsime liudininkais gilėjančio skilimo Europos sąjungoje, vis labiau siūbuojamo taptautinių santykių laivo.


Jei planuojate pradėti naujus svarbius darbus, būkite apdairūs investuodami, imdami kreditus. Metų pabaigoje galite susivokti, jog 2017 metai ekonomine bei finansine prasme yra panašūs į 2007 metus. Kaip ir tuomet, po jų gali sekti treji gerokai sudėtingesni, sunkesni metai. Prisiėmę didelius įsipareigojimus, vėliau galime jų nepanešti.

Ne mažiau rūpesčių Gaidžio metais kels ir sunkiai suvaldomos stichijos - tiek ugnies, tiek vandens. Vertėtų būti ypač atsargiems su ugnimi, o prie vandens telkinių – liepą bei rugpjūtį. Atsargiau, pasitelkę intuiciją, planuokite ir tolimas keliones - šiemet ne kartą išgirsime apie sprogimus, šaudymą, neramumus žmonių masinėse susibūrimo vietose.

Visgi 2017-ieji palankūs ne tik teisininkams, bet ir kūrėjams, menininkams, dizaineriams, sritims, puoselėjančioms grožį, taip pat visiems, kurie gauna naudą iš įvairių ryšių, harmoningų santykių.


2017 metai zodiako ženklams:


AVINAS

Didžiąją metų dalį Avinui labai svarbu skirti dėmesio partneriškiems santykiams puoselėti tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Per šią sritį ateis didžiosios galimybės, jei tik stengsitės bendradarbiauti, nepiršti savo nuomonės. Avinui šiais metais labai svarbu išmokti susiderinti, prisitaikyti, neprarandant savo esminių vertybių. Suformavus tinkamą įvaizdį, metai palankūs įgyti žinomumo, populiarumo.


JAUTIS


Šie metai jums išties neblogi, jei norite įsitvirtinti darbe ar surasti naują darbą. Skirkite dėmesio geriems santykiams su kolegomis palaikyti, tai padės pagerinti ir finansinę padėtį. Gegužė, birželis, rugsėjis palankūs naujiems darbams pradėti, tuoktis, keltis į naują gyvenamą vietą, pradėti vaiką. Ypač palankūs metai užsiimantiems grožio puoselėjimu, visuomenine veikla, socialine rūpyba.


DVYNIAI


Dvyniai šiemet – tarp sėkmingiausiųjų zodiako ženklų. Jums seksis pagerinti savo finansinius bei profesinius reikalus, jei dirbate žiniasklaidos, tarpininkavimo, logistikos srityse. Visgi, nuo birželio vidurio ypač išryškės tiesos, teisingo informacijos naudojimo aktualijos. Ypač svarbu bus etiškumas, informuotumas teisės, įstatymų srityse. Skirkite joms dėmesio, tai padės jūsų sėkmei.


VĖŽYS


Vėžiui šiais metais ypač svarbu išmintingai paskirstyti savo jėgas - vienu metu daug gyvenimo sričių reikalaus jūsų dalyvavimo, pagalbos. Atsirinkite svarbiausius darbus, mokėkite atsisakyti to, kas nebūtina, kitaip antroje metų pusėje pajusite, jog išeikvojote jėgas. Šiais metais gali tekti daugiau jėgų bei laiko skirti šeimai, nekilnojamojo turto reikalams - ši sritis tuo pačiu ir perspektyvi, ir reikalaujanti ypač daug dėmesio.


LIŪTAS


Liūtui šie metai ypatingi, ypač nuo gegužės mėnesio - kosminės energijos suteiks šio ženklo atstovams didžiulę inspiruojančią pokyčiams energiją, labai svarbu, kad į jūsų gyvenimą iš tiesų ateitų kažkas naujo, nauja kokybė. Iki spalio antros dekados liūtai šiemet tarp sėkmingiausiųjų zodiako ženklų. Vis gi, ir jiems svarbu teisingai įvertinti savo jėgas.


MERGELĖ


Mergelės, gebančios harmoningai bendrauti ir užmegzti vertingus ryšius, šiemet turės puikių galimybių pagerinti finansinę padėtį. Tačiau labai svarbu tinkamai išnaudoti turimą informaciją, visuomenės, kolektyvų bei įstatymų teikiamas galimybes. Vasaris bei kovas Mergelėms kritiškas metas, kuomet svarbu pasaugoti sveikatą, santykius. Gegužė, birželis, rugsėjis – geriausi mėnesiai.


SVARSTYKLĖS


Svarstyklėms labai svarbu išnaudoti šių metų gerąsias galimybes – joms tai didelių naujų darbų, naujų santykių metai, svarbių sumanymų metas. Tačiau svarbu nelaukti per ilgai – geriausias metas prasidės nuo balandžio trečios dekados ir tęsis gegužę, birželį. Svarbu, kad sugebėtume nustoti svyruoti bei pasirinkti tarp daugelio galimybių, suvokdamos, jog tobulo varianto niekada nebus, svarbu imti gyventi…


SKORPIONAS


Skorpionui didžioji šių metų dalis – tai jūsų dvylikos metų ciklo pabaiga, pasiruošimas naujai pradžiai, kuri prasidės nuo spalio 10 dienos. Vertėtų skirti daugiau dėmesio anksčiau pradėtų darbų užbaigimui, naujų vertingų ryšių užmezgimui, „užnugario“ sustiprinimui. Šiais metais lengva įgyti stiprių slaptų priešų, todėl venkite konfliktuoti. Nuo spalio 10 dienos, Jupiteriui perėjus į Skorpiono ženklą, prasidės naujas dvylikos metų ciklas.


ŠAULYS


Šauliui šie metai nevienareikšmiški - nešantys ir dideles galimybes, ypač visuomeninėje, partinėje, kolektyvinėje veikloje, ir pavojų pervertinti jėgas, neteisingai įvertinti situaciją. Svarbiuose darbuose dažniau pasitelkite ištikimų draugų bei specialistų pagalbą, tai padės išvengti šių metų pavojų. Nuo spalio vertėtų elgtis ypač apdairiai, atsirinkti svarbiausius darbus, pasaugoti sveikatą.


OŽIARAGIS


Šie metai palankūs, sėkmingi Ožiaragiams, turintiems aiškius tikslus, nusistovėjusias vertybes, gausius ryšius visuomenėje. Kosminės energijos skatins griebtis daugelio darbų iš karto, kaitalioti nuomonę, tačiau sėkmę neš būtent gebėjimas išsaugoti savo esminę poziciją, vertybes, tikslus. Neleiskite sau skubėti, blaškytis, tuomet metai bus sėkmingi.


VANDENIS


Vandeniui šie metai bus ir atnešantys dideles galimybes, sėkmę, ir būtinybę giliau pažvelgti į gyvenimą, gražinti kai kurias skolas, atsisakyti dalies egoizmo. Sėkmingiausios sritys šiemet susijusios su kūryba, meile, bendravimu, savo veiklos visuomenei pristatymu. Geriausi periodai – balandis, gegužė birželis. Atsargiau vertėtų elgtis lapkritį, gruodį. Pasielgsite išmintingai, jei atsirinksite svarbiausius darbus, atsisakydami to, kas nebūtina.


ŽUVYS


Žuvys nuo gegužės mėnesio pajus palengvėjimą - jų ženklą po pusantrų metų kelionės pagaliau apleis Karminis Mėnulio mazgas Ketu, kėlęs nemažai problemų, vertęs gręžiotis į praeitį, į skolas, stabdęs jų iniciatyvą. Gegužę pajusite, jog pagaliau vėl norite visu tempu judėti į priekį, o apmaudžios kliūtys tam nebetrukdo. Visgi, sėkmei bus ypač svarbu pasirūpinti tinkamu įvaizdžiu, savo veiklos visuomenei platesniu pristatymu, giliau susipažinti su įstatymais, nevengti bendravimo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis