„9 Žvaigždės“ – sužinokite visą tiesą apie save ir savo likimą!

„9 žvaigždės“ – senovės kinų savęs pažinimo metodika. Ši unikali sistema sujungia numerologiją ir astrologiją. Astrologinė „9 žvaigždių“ metodika padeda sužinoti žmogaus stipriąsias ir silpnąsias puses, o taip pat suteikia sveikatos stiprinimo patarimų, rašo portalas bigbenas.com.

Kinų numerologija

Šiandien mes papasakosime jums, kaip sužinoti savo asmeninį likimo skaičių. Būtent šis skaičius parodys, kas jūs esate šiuo metu, ir nurodys, kur eiti toliau, siekiant realizuoti savo potencialą asmeniniame gyvenime ir karjeroje. Lentelėje raskite savo gimimo metus. Skaičius, esantis šalia reikiamos datos, ir bus asmeninis jūsų likimo skaičius.

Žvaigždė Nr. 1

Žmonės, veikiami šios žvaigždės, yra labai komunikabilūs ir emociški. Tai viena jautriausių natūrų, kurioms būdingas padidėjęs nerimas. Dažnai žmonės, vadovaujami žvaigždės Nr. 1, užsidaro savyje ir būdami paveikti liūdnų minčių pasineria į melancholiją. Šie žmonės turėtų kovoti su savo baimėmis, antraip jie patys gali tapti savo ligų priežastimi. Žvaigždės Nr. 1 atstovams reikėtų vengti blogų įpročių ir įvairių priklausomybių.

Žvaigždė Nr. 2

Žmonės, veikiami šios žvaigždės, yra labai rūpestingi ir šeimyniški. Dažnai tai – mylinčios motinos, kurioms pirmoje vietoje yra šeima ir namų ūkis. Dvejetai yra labai praktiški, kantrūs ir yra pasiruošę didelėms aukoms. Tokie žmonės turėtų būti atsargūs su savo potraukiu maistui. Deja, jie yra linkę greitai priaugti svorio.

Žvaigždė Nr. 3

Žmonės, gimę po šia žvaigžde, yra energingi ir nepaprastai veiklūs. Jie nėra iš tų, kurie sėdės vienoje vietoje, laukdami, kol viskas išsispręs. Trejetai, nesulaukdami pagalbos, suras išeitį net iš sudėtingiausių situacijų. Jų skiriamasis bruožas yra negęstantis optimizmas ir linksmas būdas. Taip pat šiems žmonėms yra būdingas nesivaldymas ir impulsyvumas. Dažnai po tokių emocinių proveržių, jie jaučiasi kalti ir gailisi dėl savo darbų.

Žvaigždė Nr. 4

Žmonės, globojami šios žvaigždės, turi ne tik stiprų intelektą, bet ir kūrybinių gebėjimų. Jie yra labai panašūs į trejetus, kadangi yra įpratę visko siekti savarankiškai. Jiems taip pat patinka keliauti, jie yra gana energingi. Tokiems žmonėms reikėtų būti atsargiems prisiimant didelę atsakomybę. Verta ne kartą pagalvoti, prieš atliekant keletą dalykų vienu metu.

Žvaigždė Nr. 5

Žmonės, globojami šios žvaigždės, yra ypatingai stiprios valios ir siekiantys tikslo. Tai puikūs organizatoriai, tikri lyderiai ir vadovai. Laikui bėgant, dėl didžiulės atsakomybės, kurią jie patys prisiima, jie yra linkę užsidaryti savyje. Jie gali tapti nedraugingi, pasyviai žiūrintys į įvykių eigą. Tokiu atveju svarbu laiku sustoti ir apsilankyti pas gerą specialistą, kuris padės atskleisti didžiulį vidaus potencialą.

Žvaigždė Nr. 6

Šie žmonės labiausiai yra apdovanoti vyriškomis savybėmis. Jie pasižymi ypatingu teisumu ir didžiule valia. Žmonės, veikiami žvaigždės Nr. 6, yra labai darbštūs ir atsakingi. Dažnai tai – geri lyderiai ir vadovai. Deja, kartais jiems yra būdingas pernelyg didelis agresyvumas ir pasitikėjimas savimi. Jie labai lengvai pereina ribą, vėliau apgailestauja dėl to, ką padarė ar pasakė.

Žvaigždė Nr. 7

Šie žmonės yra labai romantiški ir nerūpestingi. Dažnai susiklosto įspūdis, kad jie visiškai negeba prisitaikyti prie atšiaurių gyvenimo realijų, tačiau tai nėra tiesa. Pinigai ir materialinė gerovė septynetams – vos ne pirmoje vietoje. Visiems žmonėms, kuriuos saugo šį žvaigždė, verta prisiminti: kuo daugiau jūs atiduosite, tuo daugiau gausite.

Žvaigždė Nr. 8

Tokie žmonės sudaro uždarų ir šaltų asmenybių įspūdį. Iš tiesų, jie yra labai geri, tiesiog reikia padėti jiems atskleisti savo nuostabią esybę. Dažnai šie žmonės labai daug dirba ir pamiršta kitus gyvenimo aspektus. Jiems, kaip niekam kitam, reikėtų įsidėmėti taisyklę – reguliariai daryti mažas pertraukėles.

Žvaigždė Nr. 9

Tai aktyvūs, labai aistringi ir stiprios valios žmonės. Jie gali greitai susikalbėti su bet kokiu žmogumi. Devynetai turi aštrų protą ir žaibišką reakciją. Bet per didelis aktyvumas turi neigiamų pasekmių, kurios pasireiškia dideliu susierzinimu. Dažnai jie gali skaudinti artimuosius, net patys to nesuvokdami.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis