Sunku patikėti, kad šiai mados karalienei 54 m.

Gatvėje nepastebėti į šeštąją dešimtį įžengusios Annos Dello Russo būtų neįmanoma. Ši mados žurnalistė bendradarbiauja su japoniškuoju "Vogue", o anksčiau buvo atsakinga už itališkojo "Vogue" mados temas. Ekstravagantiška, drąsi, pažabojusi naujausias tendencijas - tokia yra Anna.

Gimusi Bario mieste (Italija), Anna po kurio laiko persikėlė į madų sostinę Milaną. Čia ir susiformavo jos originalus įvaizdis, traukiantis ne vieno praeivio žvilgsnį. Gimtajame mieste A. Dello Russo baigė italų literatūros ir meno istorijos mokslus, o Milane gilinosi į mados verslą.

Vida Press nuotr.

Šiandien Anna turi savo tinklaraštį, kuriame dalijasi pačios įvaizdžiais, nuveiktais darbais, sukurtais deriniais ir mados naujienomis, socialiniame tinkle "Instagram" ji turi daugiau nei milijoną sekėjų. Prieš keletą metų jos įtaką mados industrijai pastebėjo prekių ženklas "H&M", bendradarbiavimas buvo itin sėkmingas - A. Dello Russo kolekcija išpirkta akimirksniu.

SIPA/Scanpix nuotr.

Vida Press nuotr.

Kolegos Anną praminė mados maniake (tiksliau šią pravardę sugalvojo garsus mados fotografas Helmutas Newtonas), o pati ji save vadina tiesiog aistringa madiste. A. Dello Russo aistra madai yra akivaizdi, ją žino visi, kurie sukasi šiame pasaulyje. Anna yra nuolatinė viešnia garsiausių mados namų pristatymuose, žinoma, ir viena tų, kurias fotografai medžioja it pakvaišę.

SIPA/Scanpix nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Mados fanatikė neretai lyginama su daugiau nei per pusę jaunesnėmis merginomis, figūros jai galėtų pavydėti ne viena. Tiesa, metai daro savo, nors A. Dello Russo kūnas sportiškas, pastebėti laiko ženklus nėra sunku. Vis dėlto mados aistruolė stengiasi kaip įmanydama išsaugoti jaunystę, o vienas būdų - jaunatviškas ir šiuolaikiškas stilius.

Vida Press nuotr.

Daugiau A. Dello Russo aprangos sprendimų - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis