Stiliaus dosjė. Kim Kardashian West – stiliaus provokatorė, niekada nebijanti suklysti

Kad ir ką apsirengtų verslininkė, modelis ir realybės šou žvaigždė Kim Kardashian West (36 m.), tai tampa sensacija. Ne veltui žurnalas „Vogue” ją apibūdino kaip „pop kultūros fenomeną” – ši moteris turi kažką, kas jau dešimtmetį nenustoja dominti viso pasaulio moterų (ir vyrų!).

Vieni K. Kardashian stilių vadina vulgariu ir juokingu, kitiems ji – stiliaus ikona, išdrįstanti išsiskirti iš kitų ir išbandyti net pačias beprotiškiausias tendencijas. Aišku viena – mados pasaulyje, kuriame taip vertinamas individualumas nėra kitos tokios kaip Kim.

Vida Press

Tiesa, tokia ji buvo ne visada. Prieš užmegzdama santykius su savo vyru, reperiu ir dizaineriu Kanye West'u K. Kardashian buvo tipinė Los Andželo gražuolė, mėgstanti blizgučius, prigludusias sukneles ir gilias iškirtpes. Nors dirbo mados versle ir netgi vadino savo stiliste, moteris tikrai nepretendavo į stilingiausiųjų dešimtukus ir iš kitų išsiskyrė nebent savo egzotišku grožiu.

Vida Press

Dabar K. Kardashian yra reguliari mados savaičių lankytoja, o jos spintoje galima rasti tokių mados namų kaip „Givenchy” bei „Balmain” kūrinių. Beje, jų dizaineriai yra dar ir artimi Kim draugai. Nieko nuostabaus, kad moteris dažnai pirmoji išbando naujausius jų sumanymus ir džiaugiasi galėdama ne sekti tendencijas, bet jas diktuoti.

Asmeninis stilius. Kuo išskirtinis K. Kardashian stilius? Jis nepaklūsta jokioms taisyklėms. Ji nesivaiko madų, jau greičiau jas kuria, kaskart atrodo vis kitaip ir išbando net ekstravagantiškiausius dizainerių kūrinius (tačiau visada juos priderina savaip, niekada nevilki derinio, matyto ant podiumo).

Vida Press

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vida Press

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vida Press

North West
North West
Vida Press

Vida Press

Nors dažnai keičia įvaizdį ir netgi plaukų ilgį, K. Kardashian stiliuje galima pastebėti tam tikrų dėsningumų. Pavyzdžiui, kad ir kokie išdidinti (angl. oversize) būtų jos drabužiai, K. Kardashian visada randa būdų atidengti savo kūną ir tai padaryti taip, kad dėmesio susilauktų ne tik žiniasklaidoje, bet ir socialiniuose tinkluose. Kai kurie jos vilkimi deriniai tiesiog balansuoja ant vulgarumo ribos, tačiau, atrodo, moteriai tai – nė motais. Pamirškite gilias iškirptes, kai nori nustebinti, ji nevilki nieko kito kaip tik permatomą suknelė ir siauras kelnaites. Ir vis dėlto, tai padaro taip efektingai, kad būna verta mados (o ne erotinio) žurnalo viršelio.

Apatiniai ir sportiniai drabužiai. Po žiemą vykusio skandalo, kuomet Paryžiaus mados savaitės metu buvo apvogta, K. Kardashian kuriam laikui dingo iš socialinių tinklų ir žiniasklaidos akiračio. Vėl pasirodžiusi viešumoje, ji atskleidė šiokį tokį savo stiliaus pasikeitimą – moters garderobe atsirado 10-tojo dešimtmečio stiliaus, plačių, sportinių drabužių, kuriuos ji pradėjo derinti su apatinius primenančiais korsetais bei super seksualiais bateliais. Keliais dydžiais per didelis laisvalaikio drabužis ir itin seksualus aksesuaras tapo vienu mėgstamiausių K. Kardashian įvaizdžių.

Vida Press

Vida Press

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vida Press

Vida Press

„Nuoga” suknelė. Kai kurios moterys savo spintoje turi patikimą mažą juodą suknelę, K. Kardashian visada pasikliauja „nuoga” suknele. Jų žymi moteris yra vilkėjusi pačių įvairiausių: nuo „nuogos” nėrinių suknelės, iki perregimo drabužio iš plastiko. Būtent plastikas yra viena labiausiai mėgstamų K. Kardashian medžiagų, perregimo plastiko drabužiai ir aksesuarai jau kurį laiką pastebimi moters stiliuje.

Vida Press

(iš kairės į dešinę): Kim Kardashian, Kourtney Kardashina ir Kris Jenner
(iš kairės į dešinę): Kim Kardashian, Kourtney Kardashina ir Kris Jenner
Vida Press

Ji mielai avi ir „nuogus” batus. Tarp K. Kardashian įvaizdžių galima rasti ne vieną, kuriame perregimo polivinilchlorido avalynė tapo pagrindiniu akcentu. Ji yra avėjusi tiek perregimas basutes, tiek batelius ar netgi perregimus aulinius batus.

North West
North West
Vida Press

Vida Press

Dizaineriai.Celine”, „Azzedine Alaia”, „Givenchy”, „Valentino”, „Balmain” – tik keli iš daugelio mados namų, rengiančių K. Kardashian. Kaip jau minėta, tai, kad jie rengia garsiąją realybės šou žvaigždę yra jos vyro nuopelnas. Būtent jis Kim pristatė mados pasaulio atstovams, supažindino su žymiausių mados leidinių redaktorėmis ir iki šiol prisideda prie jos stiliaus kūrimo bei ryšių su dizaineriais palaikymo.

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vida Press

Iš visų žvaigždės mėgstamų mados namų išsiskiria „Balmain”, mat gilias tradicijas turinčių mados namų dizaineris Olivier'is Rousteing'as yra artimas K. Kardashian draugas, kuriam moteris yra mūza.

Kim Kardashian West
Kim Kardashian West
Vida Press

Siluetas. K. Kardashian gali pasigirti tobula smėlio laikrodžio figūra. Didelė krūtinė ir įspūdingos apimties klubai netrukdo jai rengtis madingiausiais drabužiais, moteris gali pasigirti liaunu liemeniu bei lieknomis kojomis – tai ji mėgsta pabrėžti ir savo vilkimais drabužiais.

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vida Press

Net ir besilaukdama pirmojo bei antrojo savo vaiko, kuomet buvo priaugusi svorio, moteris rinkosi prigludusius, atvirus drabužius ir aukštakulnius, o padidėjusias apimtis slėpė po platesniais paltais bei švarkais – štai kur tikra ištikimybė savo stiliui!

K. Kardashian
K. Kardashian
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis