Stiliaus dosjė. Celine Dion – atsitiesusi po gyvenimo smūgių, jaunatviška ir stilinga

Aukštosios mados savaitėje sunku išsiskirti iš spalvingos dizainerių, modelių ir įžymybių minios. Vis dėlto daininkei Celine Dion (49 m.) tai pavyko – po kurio laiko tylos ji į žiniasklaidos akiratį grįžo kaip atgimusi mados diva.

C. Dion – gerbėjų mylima ir sėkmės lydima dainininkė, per savo kūrybinę karjerą sukūrusi daugybę dainų, tapusių tarptautiniais hitais. Tačiau net žymūs žmonės nėra apsaugoti nuo nelaimių – pernai garsiosios dainininkės gyvenime tokių buvo ne viena. Pirmiausiai ji neteko vyro, Rene Angelili'o, jis pralaimėjo kovą su gerklės vėžiu. Vėliau, praėjus vos kelioms dienoms po vyro mirties, vėžys pasiglemžė ir C. Dion brolį Daniel'į.

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Suprantama, kodėl dainininkė kurį laiką vengė žiniasklaidos dėmesio – jai reikėjo laiko pabūti su šeima (ji turi tris vaikus) ir gedėti. Vis dėlto dabar C. Dion grįžo su trenksmu: rengia koncertinį turą, lankosi mados pristatymuose ir pradeda naujus projektus (bendradarbiaudama su parduotuvių tinklu „Nordstorm“ ji sukūrė rankinių ir aksesuarų kolekciją, kuri turėtų išsiplėsti iki drabužių, batų ir papuošalų linijos). Tačiau didžiausią nuostabą ir susižavėjimą daugeliui kelia jos stiliaus transformacija – visada madą mėgusi moteris tapo tikra dizainerių numylėtine, drąsia ir ekstravagantiška madiste.

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Asmeninio stiliaus renesansas. C. Dion ant raudonojo kilimo vis pasirodo jau nuo 9-tojo dešimtmečio, o jos stilius visada buvo toks, koks tinka tikrai žvaigždei. Nors dainininkė nebuvo dažnai minima tarp stilingiausiųjų, jos stiliaus pasirinkimai retai palikdavo abejingų. Vis dėlto dabar, sulaukusi 49-erių metų, ji patiria stiliaus renesansą. Moteris be baimės išbando naujausias, rizikingiausias tendencijas, lankosi madų šou ir kuria išskirtinį, į nieką kitą nepanašų stilių.

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Stilistas – įvaizdžio dizaineris. Svarbi dainininkės stiliaus pokyčių dalis – pradėtas bendradarbiavimas su stilistu Law Roach'u. „Celine nejaučia jokios baimės. O su tokiu nusiteikimu galima kurti kokį tik nori įvaizdį, nesijaudinant kam jis patinka, o kam – ne. Mada ir turi būti pribloškianti,“ – žurnalui „Vanity Fair“ pasakojo jis. L. Roach'as pridūrė, kad žvaigždė jam prisipažinusi, jog toks pasinėrimas į mados pasaulį jai padėjo emociškai sunkiame gedėjimo procese. „Man tai svarbiau nei bet kas kitas,“ – sakė stilistas.

Lūžis. Turbūt svarbiausias C. Dion stiliaus momentas įvyko šiųmetiniuose muzikos apdovanojimuose „Billboard“. Čia dainininkė atliko legendinę savo dainą, sukurtą filmui „Titanikas“ – „My heart will go on“. Tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė ne muzikinis pasirodymas, bet įspūdinga dizainerio Stephane'o Rolland'o suknelė, kurią vilkėjo žvaigždė. Kone karikatūriškai išdidintos rankovės, bambą siekianti V formos iškirptė, raukinai ir blizgučiai sukūrė ryškų, išskirtinį ir galingą – tikros žvaigždės įvaizdį.

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Aukštosios mados savaitė. Aukštosios mados savaitė tapo dar viena platforma C. Dion pademonstruoti savo atsinaujinusį stilių ir meilę madai. Dainininkė dalyvavo kone visuose didžiausiuose mados pristatymuose, jos asmeninis stilius tikrai nenuvylė.

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Daug dėmesio susilaukė jos rožinis įvaizdis „Giambattista Valli“ kolekcijos pristatyme. C. Dion vilkėjo romantišką suknelę, prie kurios priderino ilgus batus ir retro stiliaus akinius.

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Dizaineriai. C. Dion dažniausiai vilki dizainerių kūrinius iš naujausių jų kolekcijų, taigi visada atrodo moderniai ir labai madingai. Daininkė nebijo maišyti tokių mados pasaulio senbuvių kaip „Dior“, „Givenchy“, „Roberto Cavalli“ bei „Balenciaga“ kūrinių su naujosios kartos dizaineriais. Vienas jos favoritų „Off-White“ – gatvės mados drabužius kuriantis prekių ženklas, itin populiarus tarp jaunimo.

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Spalvos. Brandaus amžiaus dainininkės ir aktorės dažniausiai renkasi neutralius tonus ir tradicinius audinių raštus. Tik ne Celine! Žvaigždė ne tik išbando pačias įvairiausias spalvas, skirtingus raštus, bet ir nebijo jų derinti tarpusavyje. Būtent eklektiški ansambliai buvo tie, kurie buvo išskirtiniausi, atskleidžiantys dainininkės individualumą ir išskirtinumą.

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Ekstravagancija. Liepos 12 d. Paryžiuje dainininkė pasirodė vilkėdama kol kas ekstravagantiškiausią savo drabužių ansamblį: „Ralph & Russo“ aukštosios mados kostiumėlį su skraiste, baltą skrybėlę ir baltą „Celine“ rankinę. Palyginimų su Lady Gaga sulaukusi žvaigždė privertė suklusti – kas gi toliau? Neabejotina, kad sulauksime dar ne vieno ryškaus ir įkvepiančio C. Dion įvaizdžio.

Celine Dion
Celine Dion
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis