Sezono aksesuaras: pasiūlymai, kaip ir kokias kuprines nešioti

Tiesą sakant, vis mažiau tenka sutikti moterų, tampančių su savimi daiktų prigrūstą rankinę. Dabar pavyzdį turėtume imti iš tų, kurios per petį atsainiai persimetusios kuprinę. Šis aksesuaras išgyvena patį tikriausią pakilimą!

Nesvarbu, kiek jums metų, drąsiai rinkitės madingiausią šio sezono aksesuarą – kuprinę. Ji iš tiesų universali, o kad taptų dar ir stilingu įvaizdžio elementu, tereikia įsidėmėti keletą dalykų.

Visų pirma stenkitės kuprinę paversti kasdienio gyvenimo bendrininke, o ne tik laisvalaikio atributu, t. y. žygiuokite su ja į darbą ir derinkite prie dalykinio įvaizdžio, aukštakulnių ar suknelės.

Karlie Kloss
Vida Press

Nuobodžiausiai kuprinės atrodo „priderintos“ prie sportinio ir laisvalaikio stiliaus drabužių bei avalynės – tuomet iš tiesų atrodote lyg iš sporto klubo.

Elena Perminova
Vida Press

„Balenciaga“

Harley Viera-Newton
Vida Press

YuYu (Yuwei Zhangzou)
Vida Press

„Erikahoc“

Veronika Heilbrunner
Vida Press

Rosie Fortescue
Vida Press

„Julia Janus“

Iš tiesų šį sezoną yra iš ko rinktis. Kuprines netgi būtų galima suskirstyti į tris pagrindinius tipus, tinkančius visiems gyvenimo atvejams. Sportiškiausiai atrodo vyriško stiliaus, tarsi neįpareigojančios kuprinės. Jos tarsi sutvertos kelionėms, bet nebūtinai turėtų būti naudojamos tik tam. Jei nepanaudosite jos laimikiui iš Knygų mugės gabenti, drąsiai su tokia keliaukite kas rytą į darbą – ypač jei esate pratusi tampytis su savimi daug daiktų. Nugara jums padėkos.

Šio modelio kuprines labai mėgsta modeliai per madų savaites – juk jie beveik gyvena madų šou užkulisiuose ir turi kosminiu greičiu iš vienos vietos nusigauti į kitą.

Kenya Kinski-Jones
Vida Press

Leona Lewis
Vida Press

„Emporio Armani“

Kuprinė jaunina? 39-erių Reese Witherspoon su kuprine ant pečių atrodo lyg mokinukė
Moteris.lt montažas (Vida Press nuotr.)

Kate Bosworth
Vida Press
Gatvės stilius
Vida Press

„Burberry Prorsum“

Derinkite jas prie palto, lietpalčio, įsiaunamų batelių, mokasinų, venkite nebent sportinių batelių (kita vertus, jei prie jų derinsite klasikinį švarką ar lietpaltį, kodėl gi ne?). Madingiausios šį sezoną žemės tonų, rusvų, žalsvų, smėlio atspalvių kuprinės. Subtiliai atrodo tokio tipo juoda ar ruda kuprinė.

Amanda Holden
Moteris.lt montažas (Vida Press nuotr.)

„H&M“

Struktūriškesnės, įvairių formų kuprinės suteikia įvaizdžiui griežtumo, bet kartu ir laisvumo. Jos ypač dailiai atrodo šviesių pastelinių spalvų, prie džinsų, sijonų, suknelių. Todėl pavasariui ir vasarai tokia kuprinė – tiesiog ideali.

Bella Thorne
Vida Press

Vida Press

„Emporio Armani“


„Emporio Armani“


„Under My Roof“

„Z Zegna“

Bene universaliausia yra klasikinio stiliaus „vieno peties“ kuprinė. Bet kokios spalvos, bet kokia proga, vyrams, moterims ir net vaikams, – ji pritaikoma iš esmės bet kur. Skiriasi tik dydis, medžiagos (oda, tekstilė ir pan.) ir jūsų polėkis.

Naomi Watts
Vida Press

Sarah Jessica Parker
Vida Press

„H&M“

„Ermenegildo Zegna“

„Emporio Armani“

Į atskirą grupę būtų galima išskirti kuprines, panašias į rankinių ir portfelių hibridus: daugelį jų galima nešioti už rankenos kaip rankinę arba panorėjus nešioti kaip kuprinę. Jos patogios, talpios, struktūriškos ir labai labai populiarios.

„Laura Daili Vilnius“

„Msn“

„Toms“

O tikros madinguolės nešioja (dažniausiai – rankoje) nedideles kuprinėles – atrodo žavingai! (Taip taip, į pradžių ir sportiniai bateliai prie vakarui skirtos aprangos atrodė keistai...)

Helena Bordon
Vida Press

Gigi Hadid
Vida Press

Kylie Jenner
Vida Press

„Max Mara“

Prekių ženklų archyvų nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis