Laimėkite savo sukurtą drabužių derinį!

Dabar pavasario garderobą galite atnaujinti ne tik kur kas paprasčiau, maloniau bet ir taupydami laiką. Moteris.lt ir APRANGA pristato naujovišką, greitą ir smagų įvaizdžio kūrimo būdą „Virtuali spinta“.

"Virtualioje spintoje" galite susikurti įvaizdžio derinius iš naujų „Aprangos“ pavasario / vasaros sezono kolekcijų, gauti stilisto patarimus ir kas savaitę laimėti APRANGA dovanų korteles.

Kaip veikia „Virtuali spinta“?

Savo „Facebook“ paskyra užsiregistravę „Virtualioje spintoje“ galėsite kurti derinius iš aplikacijoje pateiktų daiktų. Čia rasite drabužius ir aksesuarus iš naujos „Apranga“ pavasario kolekcijos, prie kurių galėsite derinti „Aldo“ rankines bei avalynę. Savo sukurtus derinius galima koreguoti: patikusius publikuoti, jais dalintis, o nepatikusius – ištrinti. Jūsų sukurti ir išsaugoti įvaizdžiai bus talpinami bendroje galerijoje, kur už juos galės balsuoti kiti dalyviai. Tačiau tai dar ne viskas – jūsų laukia ne tik stilisto konsultacijos, bet ir „Aprangos“ prizai.

Kaip veikia „Virtuali spinta“, pamatysite vaizdo įraše:

Stilisto konsultacijos

6 savaites vyksiančio projekto metu specialioje zonoje rasite vis naujus stilistės Vaidilės Marijos Vasiliauskaitės patarimus vyrams ir moterims. Čia bus skelbiami ir stilingiausi savaitės deriniai, ne tik jie, bet ir dar 10 sukurtų derinių kas savaitę sulauks stilistės vertinimų, patarimų ir komplimentų. Taip pat specialioje formoje galėsite stilistei užduoti jums aktualų klausimą. Kiekvieną savaitę projekto stilistė išrinks šauniausią derinį, jo kūrėjui atiteks 25 eurų vertės APRANGA dovanų kortelė.

Konkursas

Kaip minėjome, kiekvieną savaitę bus paskelbtas stilingiausias derinys, kuriam atiteks 25 eurų vertės APRANGA dovanų kortelė. Projekto metu nepamirškite raginti draugų balsuoti už jūsų sukurtus derinius, nes gegužės 18 d. daugiausiai balsų sulaukusio derinio autorius bus apdovanotas 100 eurų vertės APRANGA dovanų kortele.

Antrąjį laimėtoją gegužės 18 d. išrinks projekto stilistė. Jis taps Virtualios spintos stiliaus guru ir gaus pagrindinį prizą – bus apdovanotas drabužių deriniu*, kurį susikūrė.

* Pagrindinio laimėtojo drabužių derinį gali sudaryti iki 4 daiktų (rankinės ir batai į prizo rinkinį neįeina), maksimali prizo vertė – 400 eurų.

Projektas "Virtuali spinta" vyks 6 savaites, iki gegužės 18 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis