Ką rinksitės šį sezoną: jausmingą rausvą ar drąsią raudoną?

Žiemai įpusėjus jau svajojame apie šiltą vasarą, vieni poilsiauja slidinėdami, kiti atostogas leidžia šiltuose kraštuose. Šviečiant saulei ar pučiant vėjams dizaineriai siūlo pasipuošti moteriškais rausvais ir raudonais atspalviais.

Mados namų „Ralph Lauren“ kolekcijoje – net septyni ryškios, šaltos rožinės spalvos deriniai, tarp jų – Las Vegasu dvelkiantis kostiumas praplatintais pečiais.

Nicki Minaj, Solange, Jennifer Lopez
Nicki Minaj, Solange, Jennifer Lopez
Scanpix

Megztinis,
Megztinis, "QS by s.Oliver"
Gamintojo nuotr.

Mados namų „Versace“ rožinio kostiumo versija moderni ir jaunatviška, su siauromis kantuotomis kelnėmis. Dizainerė Donna Karan švenčių periodo vakarėliams pasiūlė net penkias ryškiai rožines sukneles. O štai rožiniai ilgo plauko „Fendi“ kolekcijos kailiniai priminė didžiulį pliušinį žaislą... Beje, „Fendi“ įrodė, kad šalta rožinė bei sezono favoritė gili mėlyna – nors ir dramatiškas, bet puikus derinys.

"Fendi"
Gamintojo nuotr.
Rankinė,
Rankinė, "s.Oliver"
Gamintojo nuotr.
"Blumarine"
Scanpix

Rausvų modelių netrūksta ne tik kruizinėse, bet ir rudens ir žiemos ar šių metų pavasario bei vasaros kolekcijose. Švelnius rausvus atspalvius siūlo mados namai „Blumarine“, "Jil Sander", "Chanel", modernius ansamblius kuriantis dizaineris Kristopheris Kane'as ar žaismingoji Diane Von Furstenberg. Permatomi lengvučiai audiniai sustiprina rausvos spalvos kuriamą romantiką, o storesni suteikia jaukumo.

"Blumarine"
Scanpix

"Christopher Kane"
Scanpix
Šalikėlis,
Šalikėlis, "s.Oliver"
Gamintojo nuotr.

"Gucci" 2013 m. pavasaris ir vasara
AFP/Scanpix

"Salvatore Ferragamo"
Gamintojo nuotr.

Ryšku, drąsu, įspūdinga... Raudonais drabužiais nuo galvos iki kojų pasipuošusi moteris tikrai sulauks dėmesio. Ypač dėvinti rauktą šilkinį „Lanvin“ kombinezoną arba elegantišką „Céline“ kelnių ir palaidinės ansamblį. 

Megztinis,
Megztinis, "Zara"
Gamintojo nuotr.

Rankinė,
Rankinė, "s.Oliver"
Gamintojo nuotr.

„Givenchy“ kombinezonas su prakirptomis rankovėmis atrodo grafiškai ir kiek grėsmingai, o štai Michaelas Korsas palaidinės ir šortų derinį atmiešė auksu. Tikros femme fatale uniforma – per liemenį įsiūtas mados namų „Christian Dior“ švarkas su tiulio sijonu. O štai sportišką stilių mėgstančios moterys rinksis raudoną „Kenzo“ kostiumą su užtrauktukais.

"Christian Dior"
Gamintojo nuotr.

Leelee Sobieski
Leelee Sobieski
Sipa Press/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis