Ispaniško stiliaus vakarėlio žvaigždė – Gražina Baikštytė

Antradienio vakarą vilnietės rinkosi į ispaniško stiliaus vakarėlį, pavadinimu “Grožis – be ribų“, kuris vyko drabužių salone „Punt Roma“, prekybos centre „Panorama“.

Vakaro vedėja tapo žinoma aktorė ir rašytoja Gražina Baikštytė. „Man labai malonu pristatyti būtent ispanišką mados prekinį ženklą, kadangi dievinu Ispaniją, ypač Barseloną, kasmet vykstu į šia šalį“, – sakė G. Baikštytė, ką tik pasirodžiusios pokalbių knygos „Gyvenimas kaip teatras“ autorė.

Organizatorių nuotr.

Renginio metu G. Baikštytė net kelis kartus persirengė drabužiais iš naujausios „Punt Roma“ pavasario-vasaros kolekcijos, parodydama, kad ispaniška elegancija tinka kiekvienai moteriai įvairiomis progomis.

Organizatorių nuotr.

Pasak aktorės, šiuolaikiniame pasaulyje moters grožis neturi ribų: „Kiekviename gyvenimo etape esame savaip gražios“.

Organizatorių nuotr.

„Vakarą vesti patikėjome žinomai lietuvių aktorei, kadangi Ispanijoje šio prekės ženklo ambasadore vadinama garsi ispanų aktorė Norma Duval“, – sakė „Punt Roma Lietuva“ vadovė Jekaterina Kartasova.


Dviejų dalių kolekciją, kuri išsiskyrė neįprastais juodos ir baltos spalvos deriniais bei safario stiliumi, demonstravo veiklios ir žinomos moterys: Saulė Gedrimaitė, Lina Šilgalienė, Violeta Malevska, Laura Prušinskaitė, Loreta Masevičienė, Jolita Kajėnienė. Pristatant kolekciją flamenko stiliumi grojo gitaristas Andžej Zujevič.

Organizatorių nuotr.

Renginio viešnios turėjo galimybę susipažinti su Rytų grožio filosofiją perteikiančia „Shiseido“ kosmetika, o vienai iš jų – televizijos prodiurerei Rūtai Lukoševičiūtei – teko išbandyti šios firmos dekoratyvinę kosmetiką. Kol buvo kuriamas makiažas, nuo neseniai ilgaplauke tapusios Rūtos Lukoševičiūtės nesitraukė jos dukrelė Lėja, įdėmiai stebėjusi visą grožio ritualą.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Salono interjeras buvo išpuoštas „Aroma Home“ namų kvapais ir žvakėmis. Renginio viešnios galėjo dalyvauti ne tik aromatų degustacijoje, taikant medines rožes, bet ir šokolado, kurią vedė „AJ Šokoladas“ įkūrėjas Algimantas Jablonskas.

Vakaro akimirkos:

Robertino Valiulio foto

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis