Gražiausios naujo sezono vestuvinės suknelės

Paryžiuje vykusioje aukštosios mados savaitėje garsiausi mados namai pristatė naujas rudens kolekcijas. Podiumu žingsniavusios manekenės demonstravo kruopštaus rankų darbo apdarus, kaip ir kasmet ypatingas dėmesys buvo skirtas puošnioms vakaro bei vestuvinėms suknelėms.

Šįmet aukštosios mados savaitėje būta ir pompastiškų, ir minimalistinio stiliaus vestuvinių suknelių. Dizaineriai vis drąsiau imasi modernių variacijų, o nuotakos įvaizdis pamažu tolsta nuo klasikinio.

Ryški vestuvinių apdarų tendencija - grįžimas prie buvusių laikmečių: ampyrui būdinga liemens linija, Renesanso stilistika ir raukinių gausa, flapper kutai, blizgūs audiniai bei plunksnos. Jau ne pirmus metus mada siūlo pamiršti gryną baltą spalvą ir nebijoti įdomesnių variantų, pavyzdžiui, aukso, sidabro žvilgesio, balintos kavos, žydro ir rausvo atspalvių. Norinčioms susikurti dramatišką įvaizdį vertėtų atkreipti dėmesį į skulptūriškus kirpimus ir detales: aukštintą apykaklę, apnuogintus pečius, originalius plaukų bei kaklo papuošalus. Romantišką stilistiką šįmet atspindi švelnios pastelinės spalvos, rankų darbo nėriniai ir gėlių gausa (vienas madingiausių dekoro elementų).

"Versace", SIPA/Scanpix nuotr.


"Alberta Ferretti", SIPA/Scanpix nuotr.


"Francesco Scognamiglio", SIPA/Scanpix nuotr.


"Francesco Scognamiglio", Sipa Press, SIPA, AFP/Scanpix nuotr.


"J. Mendel", SIPA/Scanpix nuotr.


"Giambattista Valli", SIPA, AP/Scanpix nuotr.


"Giambattista Valli", SIPA/Scanpix nuotr.


"Dior", Sipa Press, SIPA, AFP/Scanpix nuotr.


"Elie Saab", SIPA/Scanpix nuotr.


"Schiaparelli", SIPA/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis