5 priežastys įsigyti ilgaaulius, jeigu to dar nepadarėte (FOTO)

Nors sunku tuo patikėti, bet jei dar neturite šį sezoną ypač madingų ilgaaulių batų, štai priežastys, kodėl vis dėlto verta.

1. Ilgaauliai būna madingi kiekvieną sezoną.

Tai iš mados neišeinantys batai. Tendencijoms paklūsta nebent detalės (nosies, kulno forma, aulo ilgis, puošybos elementai ir pan.), taigi tai patikima investicija, kuri tikrai atsiperka. Ypač jei ilgaaulius rinksitės universalių, lengviau derinamų spalvų, vienspalvius – juodus, rudus, iš bėdos – pilkus, su nedaug detalių (pavyzdžiui, tik sagtele).

Ashley Benson
Vida Press

Emma Watson
Vida Press

Eva Green
Vida Press

Fiona Ferrer
Vida Press

2. Dabar išpardavimai.

Todėl galite spėti įsigyti patinkančių porą net už pusę kainos! Juos tikrai dar spėsite apsiauti šiemet, bet kokiu atveju – žr. 1 punktą.

3. Jie universalūs, nes tinka prie visko.

Perfrazuojant populiarų posakį, kad nėra blogo oro, nebent – netinkami drabužiai ir avalynė, galima būtų pasakyti, kad nėra blogų ilgaaulių, tik jiems netinkama kompanija. Tiesą sakant, drabužių, kurie netiktų prie ilgaaulių, beveik nėra, jie tinka ir prie suknelių, ir prie sijonų, ir prie tamprių, ir prie aptemptų kelnių. Juos galima priderinti net prie lengvos suknelės.

Kylie Minogue
Vida Press

Ella Woodward
Vida Press
Penelope Cruz
Vida Press

Jessica Alba
Vida Press

Geri Halliwell
Vida Press
Angelina Jolie
Vida Press

Susan Sarandon
Vida Press
Gisele Bundchen
Vida Press
Lauren Weedman
Vida Press
Iš kairės: Chloe Sevigny, Poppy Delevingne, Hofit Golan, Olivia Palermo
Moteris.lt montažas (Vida Press nuotr.)

Na, keistokai atrodytumėte nebent jei į siaurą, blauzdą itin tampriai apgulantį aulą mėgintumėte sugrūsti plačias vilnones kelnes, bet juk jums nešautų tokia mintis, tiesa?

Gal kiek apdairiau reiktų elgtis su vadinamaisiais botfortais, ultramadinga šio sezono avalyne, t. y. ilgaauliais virš kelių, dažniausiai tamprios odos, – nederinti prie jų ypač trumpų sijonėlių (tarpas turėtų būti kuo mažesnis), idealus ilgis – iki kelių.

Emily Ratajkowski
Vida Press

Gatvės stilius
Vida Press

Enya Kazel
Vida Press

Mados tinklaraštininkė Sofie Valkiers
Vida Press
Gatvės stilius
Vida Press
Alma Latvytė
Vida Press
Agnė Kuzmickaitė
Vida Press
Heather Marks
Vida Press
Kate Bosworth
Vida Press
Maria Menounos
Vida Press

Taip pat atsižvelkite į ūgį (aukštaūgėms jie labai tinka, o štai neaukštas merginas jie „sustumia“, kūnas neatrodo proporcingas).

Chiara Ferragni
Vida Press

Karlie Kloss
Vida Press

4. Daugiau investuosite į ilgaaulius, mažiau išleisite drabužiams.

Nejuokaujame! Iš tiesų įsigijusios ilgaaulius ir juos dažnai dėvėdamos, sutaupysite pirmiausia laiko, mąstydamos, kokias kelnes ar sijoną (suknelę) rinktis, kokios pėdkelnės geriau atrodytų.

Jei turite aptemptus siaurus džinsus ar juodas kelnes (odines – taip pat), dėl nieko nebereikia sukti galvos. Nebent išmoningiau pakaitalioti viršutinę aprangos dalį. Ir stengtis, kad batai su apatine drabužio dalimi spalviškai kuo labiau derėtų ir išlaikytumėte vientisumą.

Uma Thurman
Vida Press

5. Su jais nešalta kojoms.

Labai praktiška ir racionali priežastis gyvenant mūsų klimato zonoje. Čia dažnai būna drėgna, žvarbu, tad jaukiai pridengtos blauzdos – tik į naudą.

Ir pabaigai – 5 ilgaaulių modeliai įvairiems gyvenimo atvejams.

„H&M x Balmain“

„Otre“

„Promod“

„Otre“

„Laura Bellariva“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis