10 gražiausių ir stilingiausių Holivudo porų

Šios poros stilingumu ir grožiu tiesiog spindėjo ant „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo.

Šių dienų populiariausi:
- Koks tinkamiausias automobilis pagal Zodiaką
- R. Kulvinskytės grožio receptai: Holivudo garbanos ir skaisti oda
- Greitai lūžtantys nagai: problemos, priežastys ir sprendimo būdai
- Kaip numesti svorio nesilaikant griežtų dietų
- Geriausi šeimos čeburekai

Labiausiai kerintis ir bene gražiausias debiutas šiųmečiuose „Auksiniuose gaubliuose“ – jaunavedžių George’o Clooney ir jo gražuolės žmonos Amal Alamuddin. Įspūdingam kino vakarui ponia Clooney pasirinko juodą vieną petį subtiliai apnuoginančią „Christian Dior Couture“ suknelę, prie jos priderino ilgas baltas pirštines. Balta rankinė – taip pat „Dior“. Papuošalai – „Harry Winston“.

George’as Clooney ir Amal Alamuddin Clooney
Vida Press

G. Clooney nuo žmonos tiesiog negalėjo atplėšti akių (ir rankų)! Pats vilkėjo vestuvinį smokingą.

Aktorei Keirai Knightley ir jos vyrui Jamesui Rightonui šis vakaras taip pat ypatingas: ant raudonojo kilimo jiedu „debiutuoja“ kaip būsimieji tėvai. Keiros apvalėjantį pilvuką dailiai apgulė „Chanel“ suknelė su dirželiu po krūtine. Aksesuarai – taip pat šių mados namų.

Keira Knightley ir Jamesas Rightonas
Vida Press

Tarp stilingiausių porų – jauni, žavūs ir gražūs modelis Camila Alves ir aktorius Matthew McConaughey. Gražuolė vilkėjo blyškiai rožinę Monique Lhuillier kurtą suknelę su draperijomis.

Matthew McConaughey ir Camila Alves
Vida Press

Tokio lygio apdovanojimai neapsieina be raudonojo kilimo ir aukštosios mados princesės Diane Kruger. Modelis ceremonijoje į parankę įsikibo ilgamečiam mylimajam Joshua Jacksonui. Moteris vilkėjo skulptūrišką žvilgančią „Emilia Wickstead“ suknelę. Tikra glamūrinė pora.

Diane Kruger ir Joshua Jacksonas
Vida Press

Sunkiai atpažįstama (tačiau nuostabi!) šiųmečiuose „Auksiniuose gaubliuose“ buvo aktorė Naomi Watts, pasipuošusi ryškiai geltona atvira „Gucci“ suknele. Kompaniją jai palaikė ne mažiau patrauklus jos vyras Lievas Schreiberis ir... „Bvlgari“ deimantinė gyvatė ant kaklo.

Naomi Watts ir Lievas Schreiberis
Vida Press

Aktorės Helen Mirren sutuoktinis Tayloras Hackfordas – tikras džentelmenas. Jis leidžia savo moteriai žibėti ant raudonojo kilimo, pats laikydamasis antrame plane. Ši pora Holivude – viena gražiausių ir tvirčiausių, o Helen suknelė – viena ryškiausių ir daug subtilesnė nei, tarkim, Heidi Klum. Tiesa, kūrė ją ne tokie jau „nekalti“ dizaineriai – duetas „Dolce & Gabbana“, tačiau ji tiko beveik 70-ties aktorei kaip nulieta. Ansamblį H. Mirren papildė „Chopard“ auskarais. Solidarumą Prancūzijai aktorė išreiškė prie suknelės prisisegusi rašiklį.

Helen Mirren ir Tayloras Hackfordas
Vida Press

Po dešimties santuokoje praleistų metų ir dviejų mažamečių vaikų, aktoriui Robertui Downey Jaunesniajam ir jo žmonai Susan vis dar gera kartu – pora ant raudonojo kilimo juokavo, šmaikštavo ir atrodė kaip niekad laimingi vienas kito draugijoje.

Robertas Downey Jaunesnysis ir Susan Downey
Vida Press

Viena karščiausių ir pernai labiausiai aptarinėtų porų – trokštamiausiu viengungiu buvęs Benedictas Cumberbatchas ir jo graži bei protinga sužadėtinė Sophie Hunter (kalbama, kad pora jau laukiasi vaikelio). Sohpie vakarui pasirinko gėlėtą „Erdem“ suknelę.

Sophie Hunter ir Benedictas Cumberbatchas
Vida Press

„Erdem“ kūrinį (tik baltai juodą) „Auksiniams gaubliams“ pasirinko ir aktoriaus Colino Firtho žmona Livia Giuggioli Firth. Ši pora dera ir gyvenime, ir ant raudonojo kilimo.

Livia Giuggioli Firth ir Colinas Firthas
Vida Press

Aktorei Jennifer Aniston (suknelė – „Saint Laurent“) kompaniją ant raudonojo kilimo palaikė sužadėtinis Justinas Theroux. Galbūt kitąmet per „Auksinius gaublius“ jais žavėsimės taip, kaip šiemet sutuoktiniais Clooney?

Jennifer Aniston ir Justinas Theroux
Vida Press

Ir jei „Auksiniai gaubliai“ vadinami „Oskarų“ repeticija, įsivaizduojate, kas laukia mūsų akių po jų?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis