Tarp grožio naujienų - analogų neturinčios priemonės

Šios grožio naujienos skirtos šiltajam sezonui - išbandykite!

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Kodėl L. Brežnevas valgė šaltus kotletus? Kremliaus virėjų prisiminimai
- R. Vanagaitė: prie laisvų normalių vienišių eilutė stovi, o brandi moteriškė joje yra paskutinė
- Savaitės ikona. I. Stumbrienės atostogų garderobas: kiek maudymosi kostiumėlių ir suknelių ji turi?
- Alina Orlova: jaučiau, kad nesugebu susitvarkyti su tuo, kas vyksta
- Grožio dosjė. R. Martens: balta oda – pati gražiausia, nereikia skrudintis!
- Sparčiai populiarėjanti šiaurietiška dieta - ir kilogramų nelieka, ir sveikata stiprėja

* Švytėjimo suteikiantis veido kremas

Kasdienis drėkinamasis kremas „Vitamin C“ („The Body Shop“) suteikia odai energijos, sveiko švytėjimo, mažina nuovargio žymes ir odos pilkšvumą. Sudėtyje naudojamas augalinis glicerinas, sąžiningos prekybos sezamų aliejus, alavijų ekstraktas ir Amazonės regiono vaistinių juodmirčių ekstraktas - pats turtingiausias vitamino C šaltinis gamtoje. 76% bandžiusių šį kremą sutinka, kad dėka jo oda atrodo žvalesnė. Naudokite kremą po serumo.

* Vertingaisiais aliejais praturtinti plaukų kvepalai

„Parfum en Huile“ iš „Kerastase Chronologiste“ linijos - tai pirmieji vertingaisiais aliejais praturtinti plaukų kvepalai. „Parfum en Huile“ kvapą kūrė žymus parfumeris Alberto Morillas. Ypatinga įmantrių natų kompozicija: arbatinių rožių, medienos ir muskuso bei mirų eterinio aliejaus derinys, paryškina plaukų grožį ir suteikia jiems kerinčio kvapo. Priemonė, praturtinta perliukų su gyvybingumo suteikiančių ikrų pavidalo koncentratu ir vertingomis Abyssine molekulėmis, užtikrina veiksmingą plaukų atkūrimą. Jie spindi, švelnūs, elastingi ir žvilgantys.

* Ilgai išliekantis makiažo pagrindas

Atgaivink ir puoselėk odą su ilgai išliekančiu mineraliu makiažo pagrindu „Long Wear Mineral Foundation SPF 15“ („Giordani Gold“), kuris puikiai pilnai padengia ir ilgai išlieka. Sukurtas su SPF 15 ir kupinas vertingųjų itališkų vulkaninių mineralų, kurie atgaivina ir puoselėja odą bei tuo pačiu padeda apsaugoti nuo senėjimo.

* Juodas ir baltas pieštukai - išraiškingam žvilgsniui


Juodas „The Body Shop“ kajalinis pieštukas „Matte Kajal“ – ir visos akys bus nukreiptos į Tave! Brėžkite palei viršutines blakstienas ir vidinėje akies linijoje. Lengvai išsiskirsto (83% bandžiusių sutinka) ir lengva naudotis (88% bandžiusių sutinka). Tinka jautrioms akims ir nešiojančioms lęšius.
Baltasis pieštukas skaistina raudonas, pavargusias akis ir idealiai tinka naudoti norint sukurti didelių, atvirų akių įspūdį. Pradėkite dažyti nuo vidinio akies kampučio ir brėžkite vidinėje akies linijoje. Malonus akims (88% bandžiusių sutinka) ir patogus naudoti (87% bandžiusių sutinka). Tinka jautrioms akims ir nešiojančioms lęšius.

* Analogų neturinčią balinamoji dantų pasta

Į Lietuvos rinką grįžęs prekės ženklas „Signal“ pristatė naują balinamųjų dantų pastų liniją, kurioje – ir analogų rinkoje kol kas neturintis produktas „White Now Triple Power Gold“, balinamąjį efektą užtikrinantis jau po pirmojo dantų valymo.

„Signal“ suburta žinomiausių odontologijos specialistų komanda naująją liniją pristatė po devynerius metus trukusių tyrimų. Tyrimų metu panaudota ypatinga optinė šviesą atspindinti technologija, kurios dėka danties emalis įgauna baltesnį atspalvį, tačiau nepatiria agresyvaus balinamosioms pastoms būdingo poveikio.Įprastai balinamosios dantų pastos efektą suteikia tik bėgant laikui. Tyrimais įrodyta, kad „Signal“ linijos „White Now“ efektyvumas yra iki 3 kartų didesnis nei kitų rinkoje esančių balinamųjų pastų, kuriose naudojama panaši technologija.

* Naujas aromatas „Tenderly Promise“ – sukurtas specialiai Pasaulio vaikų fondo paramai

„Oriflame“ pristato ypatingą bendradarbiavimą su Pasaulio vaikų fondu, kuriam atstovauja Jos Karališkoji Didenybė Švedijos Princesė Madeleine.

Kompanija sukūrė naująjį aromatą „Tenderly Promise“ ir nuo kiekvieno parduoto buteliuko bus skiriama parama Pasaulio vaikų fondui. Tikslas – surinkti virš 1 milijono eurų. Uždavinys – padėti apleistiems, smurtą patyrusiems, išnaudojamiems ir vienišiems vaikams, kad turėtų laimingesnę, sveikesnę vaikystę, kupiną svajonių ir šviesesnę ateitį.

* Kvapusis vanduo „Little Black Dress Eau Fraiche“

Moteriška klasika, specialiai sukurta vasarai. Naujas „Avon“ populiariausios kolekcijos aromatas džiugina maloniu saulėtų citrusų gaivumu, rožinių žiedų subtilumu ir perregima muskuso šiluma. Tobulai tinka šiltajam sezonui.

* Kolekciją papildė nauji antiperspirantai

„Dove“ dezodorantų produktų kolekciją papildė švelni naujiena – „Dove Powder Soft“ antiperspirantai, kuriuos įkvėpė visame pasaulyje žinoma kūdikiams skirta pudra. Moterims skirtas švelnus antiperspirantas rožinėje pakuotėje užtikrina net 48 valandų apsaugą nuo prakaito ir tuo pat metu saugo ir drėkina jautrią pažastų odą, kad ši būtų minkšta ir švelni.

„Neretai moterys pažastų odai skiria per mažai dėmesio, nor šiai kasdien tenka iškęsti tokias procedūras, kaip plaukelių šalinimas, kurios dirgina jautrią šios srities odą. Dėl to ją būtina saugoti ir drėkinti. Unikalios kompozicijos „Dove“ dezodorantuose yra ketvirtadalis drėkinamojo kremo, kuris padeda užtikrinti odos drėgmės pusiausvyrą ir saugo ją nuo sudirgimo“, – sako „Dove“ prekės ženklo vadovė Julija Kravčenko.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis