„Subalansuota“ moterims: grožio priemonės, kurių dovanų norėtų kiekviena

Šios dovanos nenuvils nė vienos moters, nes yra sukurtos specialiai joms. Ir jas supras tik kita moteris. Kovo 8-osios proga atrinkome jums dešimt pačių moteriškiausių grožio priemonių.

Kaip sako viena mūsų herojė, moteriai būtina nepamiršti savęs – pradžiuginti kokiu nors pirkiniu, pasilepinti kokia nors procedūra, ir nuotaika iškart pagerėja.

Kovo 8-oji – puiki proga pačioms pradžiuginti save, o galbūt nustebinti ir savo draugę, kolegę, seserį, mamą... Įvairūs grožio dalykėliai ir priemonės – vienos moterų labiausiai mėgstamų dovanų.

Be to, į mūsų puslapį užsuka ir vyrai – tegu šis dovanų gidas būna sufleris, ką dar galima padovanoti vietoj gėlių (arba pridėti prie jų).

1


Rožės laikomos moteriškiausia gėle, moteriškumo simboliu. Ne veltui grožio priemonės su rožių eteriniais aliejais ir esencijomis laikomos išskirtinai moteriškos ir labai patinka daugeliui moterų. „The Body Shop“ linijos „British Rose“ kūno sviestas suteikia odai švytėjimo ir nuostabiai gaiviai kvepia rožėmis.

2

Ši rožinė „Inglot“ „BeautyBlender“ pudros kempinėlė „Pro Blending Sponge“ – naujausias mados klyksmas, grožio tinklaraštininkių favoritė. Jos teigia, kad su šia kempinėle veidas ypač tolygiai (ir plonai) padengiamas skysta pudra (ar makiažo pagrindu bei maskuokliu). Kempinėlė yra be latekso, nealergizuoja.

3, 4

Ar žinojote, kad plaukai geriausiai sugeria kvapą ir jį labiausiai „reprezentuoja“ (tiek malonų, tiek nelabai). Tačiau įprastas kvapusis ar tualetinis vanduo plaukams netinka. Kai kurios kompanijos turi išleidusios specialius kvepalus plaukams. Jie subtilesnio aromato, tačiau kvepia „neaišku kas ir iš kur“. Tik jūs viena tai žinote...

5

Kai kitą kartą kolegė pastebės, kad atrodote pagaliau išsimiegojusi ir pailsėjusi, galėsite suokalbiškai mirktelėti tam ar tai, kuris (ar kuri) padovanos jums „YSL“ maskuoklį „Touche Éclat“. Šis išradimas netgi yra įtrauktas į visų laikų geriausių ir perkamiausių grožio priemonių topus (ir taip jau dvidešimt metų!). Vadinamas „stebuklinguoju pieštuku“, „burtų lazdele“ ir visaip kitaip, be jo savo kasdienybės neįsivaizduoja tokios moterys, kaip aktorės Kristin Davis, Natalie Portman, modelis Laetitia Casta, dizainerė Victoria Beckham ir kt. O vizažistai su šia priemone prisigalvoja visokių triukų: tepa aplink lūpas, kad „neišsivaikščiotų“ dažai, atgaivina akių makiažą vos per kelias sekundes ir net vizualiai siaurina nosį!

6

Dovana, kurią tikrai įvertintų geriausia draugė – pudros atspalvį koreguojantys lašai „Shade Adjusting Drops“ („The Body Shop“). Juk kiekvienai pasitaiko silpnumo akimirkų nusipirkti per tamsią (arba – tiesa, rečiau, – per šviesią) pudrą. Šie lašai, sumaišyti su pudra, šią arba pašviesina, arba patamsina. Spalvos intensyvumą galite „reguliuoti“ pačios.

7

Prancūzai „Institut Esthederm Paris“ praėjusiais metais pristatė naujovę – ląstelinio vandens (jo sudėtis artimiausia ląstelių sudėčiai, todėl jį oda ypač gerai toleruoja) turinčias priemones, suteikiančias odai švytėjimo ir gyvybingumo. Teko girdėti, kad ląstelinio vandens purškiklį „Eau Cellulaire“ (jį galima purkšti net ant makiažo) savo rankinėje nešiojasi kai kurios žinomos mūsų moterys, pavyzdžiui, Gražina Baikštytė, Eglė Žiūkaitė ar Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė.

8

Neoficialios moterų apklausos duomenimis, kompanijos „MAC“ lūpdažiai yra vieni ilgiausiai ant lūpų besilaikantys dažai, o atspalvis „Russian Red“ – tos tikrosios, daugeliui moterų, tinkančios raudonos.

9

Jei tikrai myli draugę (mamą, sesę), padovanok jai malonumą duše ar vonioje prausiantis sugaišti kuo mažiau laiko. Ką tik prekyboje pasirodęs „Bioderma“ linijos „Athoderm“ dušo aliejus „Huile de douche“ malonus prausiantis ir po prausimosi – jis taip intensyviai drėkina (ir taip maloniai – (vos vos) – kvepia), kad nebūtina naudoti jokio papildomo drėkiklio (kūno kremo, losjono ir t. t.). Liks laiko ramiai (na, gerai, ramiau) išgerti kavos. Šiandien to nusipelnėte.

10

Šios naujovės poveikį turėtų pajusti kiekviena moteris. Prancūzų kompanijos „Laboratoires Filorga“ švelni dvigubo poveikio šveičiamoji kaukė su deguonimi ir vulkaninio stiklo perlito mikrodalelėmis galėtų pretenduoti į stebuklingų priemonių dešimtuką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis