Projekto „Įkvėpta pokyčiams” taisyklės

1. Konkursą inicijuoja ir vykdo UAB „Grožio terapijos ir chirurgijos klinika“ (toliau - Grožio klinika „Sugihara“) kartu su portalu Moteris.lt. Konkurso tikslas – įrodyti, kad kokius nors gyvenimo išbandymus išgyvenusios moterys gali ne tik toliau džiaugtis gyvenimu, bet ir sužydėti. Grožio klinikos „Sugihara“ skirtingų grožio sričių specialistai kartu su klinikos psichologe laimėtojas mokys ir konsultuos įvairiais grožio klausimais.

Konkurso dalyvės savanoriškai aprašo savo sunkios patirties istoriją (netektis, prarastas darbas, liga, skyrybos, kt.), prideda portretinę ar nuotrauką visu ūgiu, nurodo vardą, pavardę, miestą, kontaktinį telefoną bei elektroninio pašto adresą ir siunčia nurodytu adresu info@sugihara.lt.

Grožio klinikos “Sugihara” komisija grožio pokyčiams išrenka 3 laimėtojus, kurių istorija ir motyvacija pasirodys įdomiausia ir verčiausia dėmesio.

* Pagrindinė nugalėtoja bus apdovanota šiomis grožio ir gydytojų procedūromis: psichologo, dermatologo, plastikos chirurgo konsultacija, šukuosenos stiliaus sukūrimu, kirpimu-dažymu, antakių korekcija, makiažu, manikiūru, SPA programa, veido procedūra.

* Kitos dvi dalyvės bus apdovanotos šiomis procedūromis: psichologės konsultacija, šukuosenos stiliaus sukūrimu, kirpimu-dažymu, antakių korekcija, makiažu, manikiūru.

Konkursui pateikiamos istorijos ir nuotraukos neturi būti senos (aprašyti įvykiai ir darytos nuotraukos ne anksčiau kaip prieš dvejus metus). Konkurse negali dalyvauti moterys, jaunesnės nei 18 metų. 

Siųsdamas savo istoriją konkurso dalyvis patvirtina, kad sutinka su konkurso taisyklėmis ir su faktu, kad jo istorija bus išspausdinta portale Moteris.lt, kur bus papasakota dalyvės istorija, publikuojamos nuotraukos prieš pokyčius, procedūrų metu ir po pokyčių.

2. Konkursas vyksta iki 2015 02 27 dienos. Konkurso laimėtojai bus paskelbti 2015 03 07 dieną portale Moteris.lt rubrikoje „Konkursai“. Grožio klinika „Sugihara“ laimėtojas informuoja asmeniškai.

3. Konkurso administratoriai (toliau vadinama Administratoriumi) – Grožio klinika „Sugihara“ ir portalas Moteris.lt – įsipareigoja konkurso dalyvių asmeninių duomenų neatskleisti trečiosioms šalims ir nenaudoti rinkodaros tikslais. 

4. Konkurse asmenys dalyvauja savanoriškai ir neatlyginamai. Konkurse negali dalyvauti Administratoriaus darbuotojai, Administratoriaus samdyti fiziniai ir juridiniai asmenys, taip pat trečiųjų šalių, su kuriomis Administratorius sudarė sutartis konkursui reikalingiems darbams atlikti, darbuotojai bei jų artimi giminaičiai.

5. Nepavykus susisiekti su konkurso laimėtoju arba jam neatsiliepus iki 2015 03 06, jis netenka teisės į prizą. Tokiu atveju Administratorius išrenka kitą laimėtoją pagal anksčiau nurodytus kriterijus ir jį informuoja asmeniškai.

Laimėtojas prizo negali perleisti, perduoti, keisti į pinigus ar kitus prizus.

6. Konkurso dalyviai, pateikdami bet kokį turinį konkursui, sutinka, kad:

a) neplatins ir nesiųs jokios informacijos, kuri yra neteisėta ar apgaulinga, pažeidžia kokį nors patentą, autorių teises, prekės ženklą, komercinę paslaptį ar kitas intelektinės nuosavybės teises;
b) jų pateikiamame turinyje nebus jokios neteisėtos, šmeižiančios ar įžeidžiančios medžiagos, taip pat kito asmens privatumą pažeidžiančios medžiagos.

7. Organizatorius pasilieka teisę keisti Konkurso taisykles. Apie šiuos pasikeitimus bus nedelsiant skelbiama Konkurso svetainėje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis