Pasitikite vasarą lieknesnė ir pamirškite celiulitą

Apie ką moterys gali kalbėti nepaliaujamai? Apie vyrus, vaikus ir dietas, tiksliau, apie tai, kokiais būdais patobulinti, pagražinti problemines kūno vietas: pilvą, sėdmenis, šlaunis. Ir – nėra čia ko stebėtis - tokių kalbų ir nerimo dėl kūno linijų padaugėja artėjant vasarai, atostogoms – kuri gi nenori atrodyti liekna, patraukli ir lengva it gazelė.

Šaunu, jei moteriai patinka sportuoti, ji turi valios atsisakyti tam tikrų patiekalų ir sumažinti porcijas. O jei šio užsispyrimo maža? O jei laiko iki atostogų mažai? Ko griebtis? Patarimo kreipiamės į grožio salono „Beauty Peak“ direktorę Jurgitą Motuzaitę.

Reklamos užsakovų nuotr.

Ką tik duris atvėręs grožio salonas „Beauty Peak“ siūlo inovatyviuosius LPG lipomasažus, kurie kasdien puoselėja gražų kūną ir figūrą. Naujausios kartos lipomasažai atliekami tik su „LPG® Cellu M6® Integral“ ir „Cellu M6® Endermolab“ technika. Dėl veiksmingumo ši patentuota technologija žinoma visame pasaulyje - norėdami natūraliai išsaugoti ir puoselėti figūrą, ja kasdien naudojasi kone 200 tūkst. žmonių.

Reklamos užsakovų nuotr.

Siekdama geriau perprasti moterų lūkesčius apie lieknėjimą, kompanija „LPG Systems“ internete surinko figūra susirūpinusių skaitytojų klausimus. Žinia, problemų gali būti tiek, kiek moterų, tačiau išryškėjo keletas tendencijų. LPG ekspertų komisija atrinko aštuonis klausimus apie pagrindinius lieknėjimo dėsnius ir pasistengė paaiškinti su lieknėjimu susijusius fiziologinius procesus, išsklaidydami ir keletą mitų apie lieknėjimą.

Reklamos užsakovų nuotr.

Kokios problemos iškyla lieknėjant

* „Aš nuolat sportuoju, rūpinuosi mityba, neturiu antsvorio, bet celiulitas vis tiek yra. Jis niekaip neišnyksta... Kodėl? Ką turėčiau daryti, kad atsikratyčiau celiulito?“ Marta, 57 m.

Pradėkime nuo pradžių. Moterys gimdo vaikus, todėl yra genetiškai užprogramuotos pasilikti tam tikrą „riebalų atsargą“, jei kartais kūnui pritrūktų maisto. Tiesiog taip sudarytas moters riebalinis sluoksnis (kitaip nei vyrų, kad ir kaip negailestingai tai skambėtų!), dėl to ir atsiranda celiulitas. Pamažu adipocitai didėja, susispaudžia ir kaupiasi ant juos supančių sienelių (pertvarų). Riebalinėms ląstelėms sukietėjus, blokuojama kraujotaka, atsiranda duobučių.

EKSPERTŲ ATSAKYMAS
Prietaisu „Cellu M6®“ skirtingomis kryptimis atliekami sukamieji judesiai padeda atlaisvinti pertvaras ir suardyti (riebalinių ląstelių) skaidulas. Šis poveikis padeda pašalinti įtampą ir išlyginti celiulitą. Taip pat stimuliuojama kraujotaka, vėl pagerėja kraujo ir limfos apytaka, veiksmingai išstumiami skysčiai.

Reklamos užsakovų nuotr.

* „Maniau, kad trumpa dieta ir keletas pilvo preso pratimų išlygins mano pilvą, bet, matyt, bėdų kelia sukritusi oda. Ką man daryti?“ Izabelė, 42 m.

Didesnis pilvukas nevisada liudija apie ten besikaupiančius riebalus. Gali būti, kad oda tiesiog glemba, tokiu atveju dietos ar pilvo preso treniravimas nepadės. Norint veiksmingai išspręsti šią problemą, pirmiausia reikia įvertinti pilvo odą. Kaip tai padaryti? Lengvai suimkite odos raukšlę pilvo srityje. Jei suimta oda tarp pirštų plona, raukšlė nėra standi, vadinasi, oda suglebusi. Kiti įspėjamieji ženklai: odos raukšlės, strijos ir susiraukšlėjusi bamba.

EKSPERTŲ ATSAKYMAS
Kad sustangrintų odą, naujausios kartos prietaisas „Cellu M6®“ derina masažo techniką ir siurbimą. Taip stimuliuojamos odą jauninančios ląstelės – fibroblastai. Suaktyvintos ląstelės vėl ima gaminti kolageną ir elastiną, suteikiančius odai stangrumo ir elastingumo. Rezultatas – stangresnė, tvirtesnė oda, lyg būtų atlikta pilvo stangrinimo procedūra.

Reklamos užsakovų nuotr.

* „Dienai baigiantis, mano kelnės atrodo per ankštos, kulkšnys patinsta, skauda kojas. Ką man daryti?“ Marija, 58 m.

Taip dažniausiai įspėjama apie vandens sulaikymo problemą, kurią sukelia blogai funkcionuojanti limfos ir venų kraujatokos sistema. Kai ji veikia gerai, tekėdama limfa šalina nereikalingas medžiagas. Deja, tokie veiksniai kaip aptempti drabužiai, ilgas stovėjimas, druskos gausi mityba ar aukšta oro temperatūra trukdo šiai sistemai veikti tinkamai. Tada sutrinka vandens apytaka, jis užsistovi už limfinės sistemos ribų. Skysčių pašalinama mažai – tai lemia tokius didelius kūno apimties skirtumus įvairiu paros ar moterų ciklo metu.

EKSPERTŲ ATSAKYMAS
Patentuotas naujausios kartos prietaisu „Cellu M6“ pirmiausia suaktyvinamos šalinimo funkcijos, kad limfos apytaka pamažu grįžtų į normalias vėžes. Veninio kraujo ir limfos apytaka pagreitėja, beveik litras vandens iškart paruošiama pašalinti – akimirksniu juntamas palengvėjimas. Skysčių šalinimas iš kojų veiksmingas, iškart suteikiantis komforto jausmą, jis ypač tinka nėštumo laikotarpiu.

Reklamos užsakovų nuotr.

* „Vos tik imu laikytis dietos, viskas klostosi ne taip. Skruostai ir krūtinė liesėja, tačiau aš noriu atsikratyti riebalų ant klubų! Kodėl niekada nelieknėju ten, kur reikia?“ Sandy, 37 m.

Deja, dažnai lieknėjame savo gražiausių apvalumų sąskaita. Pirmiausia liesėja viršutinė kūno dalis, o ne ta, kurioje moterims dažniausiai kaupiasi riebalai. Atlikti tyrimai parodė, kad šlaunų, sėdmenų ir klubų srityje esančių riebalinių ląstelių, adipocitų, gebėjimas išskirti riebalus yra labai mažas. Vadinasi, adipocitai kaupia daugiau riebalų, nei jų išskiria, todėl taip sunku liekninti šią kūno dalį.

EKSPERTŲ ATSAKYMAS
Dėl unikalios riebalinį audinį mobilizuojančios ypatybės „Cellu M6“ technologija mažina riebalinių ląstelių pasipriešinimą išskirti riebalus ir joms nekenkia. Dietai ir pratimams nepasiduodančios riebalinės ląstelės veikiamose kūno vietose išskiria dvigubai daugiau riebalų. Pagaliau galima nukreipti lieknėjimą reikalinga linkme!

Reklamos užsakovų nuotr.

* „Norėčiau išbandyti šį metodą. Bet ar jis skausmingas?“ Eladija, 30 m.

Ne, nereikia kentėti dėl grožio, o „Cellu M6®“ procedūra niekada nėra skausminga! Jei masažas prietaisu „Cellu M6®“ būtų per intensyvus, rezultatas gali būti netgi priešingas, nei tikitės. Jei stimuliavimas per šiurkštus, įsijungia apsauginis adipocitų mechanizmas, stabdantis lipolizę, todėl mažėja ląstelių gebėjimas pašalinti riebalus. Dėl šios priežasties atliekant pirmąjį jūsų odos būklės įvertinimą apibrėžiami lieknėjimo tikslai ir nustatomos jautriausios kūno vietos (pavyzdžiui, esant fibroziniam celiulitui). Procedūros metu terapeutas nuolat reguliuoja prietaiso nustatymus ir veikimo intensyvumą, atsižvelgdamas į žmogaus pojūčius ir jo odos būklę. Šis atidumas užtikrina, kad kiekvienos procedūros metu jausitės maloniai, o gydymas bus veiksmingas.

* „Ar tiesa, kad nutraukus „Cellu M6®“ procedūras rezultatai išnyksta?“ Amelija, 33 m.

Geriausia į šį klausimą atsakyti metafora: pasportavę 2 sav. per vasaros atostogas juk nesitikite, kad tai padės jums išlaikyti gerą formą visus metus? Tą patį galima pasakyti ir apie „Cellu M6®“ procedūras. Intensyviojo etapo (2 procedūros per savaitę atliekamos visą mėnesį) tikslas – nusiųsti lieknėjančioms ląstelėms žinią ir visiškai jas pažadinti. Per keletą savaičių, atsižvelgiant į jūsų tikslus, šis metodas padės pašalinti užsilikusius riebalus, išlyginti celiulito pažeistą odą, atkurti formas ar sustangrinti odą. Po intensyvaus etapo būtina nuolat ir toliau stimuliuoti šias ląsteles, kad jos negrįžtų į letargo būseną. Gera žinia ta, kad, norint išlaikyti ląstelių atmintį ir palaikyti lieknėjimo ir odos stangrinimo poveikį, pakanka vieno karto per mėnesį. Kaip ir sportas, kai kuriems žmonėms lipomasažas tampa neatsiejama jų gyvenimo dalimi.

Reklamos užsakovų nuotr.

* „Aš tikrai džiaugiausi pernai man atliktų „Cellu M6®“ procedūrų rezultatais. Jutau motyvaciją procedūras tęsti ir gyventi sveikai, todėl šiemet vėl pradėjau procedūras kitame centre. Deja, rezultatai neatitiko mano lūkesčių. Kaip tai nutiko?“ Klara, 29 m.

Kad ir koks žmogus būtų gydomas, „Cellu M6®“ procedūrų efektyvumas priklauso nuo jas atliekančio terapeuto įgūdžių, kvalifikacijos ir to, kokios kartos aparatą terapeutas naudoja. Norint dirbti su „Cellu M6®“, būtini mokymai. „LPG Systems“ siūlo įvairių tobulinimosi programų, padedančių terapeutams tapti LPG ekspertais. Labai svarbus ir pirmasis odos būklės įvertinimas. Naudodamasis mūsų naująja diagnostine planšete „LPG Scan“, terapeutas gali tiksliai nustatyti jūsų lūkesčius bei poreikius ir sudaryti tinkamiausią gydymo programą.

Kitas svarbus veiksnys – technologinė įrangos pažanga. Kompanija „LPG Systems“ jau 30 m. nuolat rūpinasi savo technologijų inovacijomis ir siūlo vis pažangesnę techniką, galinčią gydyti dar efektyviau. Dėl šių priežasčių, prieš pradedant procedūras kokiame nors centre, siūlome atsižvelgti į šiuos tris minėtus aspektus.

Reklamos užsakovų nuotr.

* „Ar „Lipomassage“ metodas gali būti alternatyva riebalų nusiurbimui?“ Ingrida, 44 m.

Kai kurios moterys riebalų nusiurbimą laiko paskutine priemone, siekdamos atsikratyti riebalų, kurie niekaip netirpsta. Tačiau moksliškai įrodyta, kad lipomasažas gali natūraliai pašalinti tam tikrose vietose susikaupusius, sunkiai tirpstančius riebalus ir kartu padailinti formas, išlyginti ir sustangrinti celiulito pažeistą odą. Neskausmingas ir pašalinio poveikio neturintis „Lipomassage“ metodas – geras pasirinkimas tais atvejais, kai riebalų nusiurbimas nerekomenduojamas (kraujotakos sutrikimai, nepakankamas svoris ir pan.)

Jei vis dėlto atliekamas riebalų nusiurbimas, labai rekomenduojame derinti abu metodus, kad būtų pasiekta geriausių rezultatų. Prieš riebalų nusiurbimo operaciją „Lipomassage“ procedūros padeda suminkštinti ir paruošti odą operacijai. Po jos procedūros padeda greičiau atsikratyti edemos ir hematomų, pagerina odos būklę. Bet kuriuo atveju reikia išsamiai išanalizuoti situaciją, kad būtų pasirinktas tinkamiausias metodas.

Taigi, apibendrinant – endormologinis metodas–lipomasažas:

* Naujas grožį puoselėjantis gyvenimo būdas vyrams ir moterims
* Moksliškai įrodyti akivaizdūs rezultatai (atliktos 128 mokslinės studijos)
* Tausoja odos ekologiją
* Maloni, atpalaiduojanti procedūra
* Mažesnis vandens kaupimasis, pastebimas jau po pirmos procedūros
* Po 6 procedūrų sumažinamos celiulito duobutės
* Po 12 procedūrų oda tampa stangresnė, pašalinami sunkiai tirpstantys riebalai (70 proc. daugiau pašalintų riebalų*)

Užsukite į grožio salą „Beauty Peak“ pasikonsultuoti ir raskite patį geriausią, efektyviausią ir saugiausią metodą jūsų kūnui!

Daugiau informacijos: www.beautypeak.eu

Užsakymo nr.: PT_68062092

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis