Makiažo idėjos vasaros vakarėliams

Šiltėjantys orai įkvepia moteris ir merginas puoštis gaivių, ryškių spalvų makiažu. Vizažo meistrė ir makiažo konkursų trenerė bei teisėja Birutė Pajedienė siūlo idėjų vasaros makiažams.

Skaitomiausi savaitės straipsniai:
- Tokia kava, kokia yra populiari Lietuvoje, Italijoje laikoma „nusikaltimu, už kurį sodinama į kalėjimą“
- Lietuvą į Maltą iškeitusi smuikininkė: grojimas gatvėse, minus 20 kg ir pagaliau pajaustas tikro gyvenimo skonis
- Ką vilkėti kokteilių vakarėlyje: dizainerės R. Piekautaitės rekomendacijos
- Gabrielės pokyčiai: romantiška nuotaka
- Eva Tombak: ką aš galvoju apie sveikus (žalingus) įpročius
- Karšti sumuštiniai kitaip

Karolina Toleikytė ir Simona Burbaitė pademonstravo makiažus, tinkančius išleistuvėms, vestuvėms (pamergių) ar kitoms vasaros šventėms. Norime pasidalinti ir su jumis keletu patarimų, kaip atgaivinti ir patobulinti savo vasarišką makiažą.

Vizažo meistrė B. Pajedienė ragina nebijoti eksperimentuoti, pasirinkti ryškesnių spalvų makiažą. Vasara – tinkamiausias metas žaismingam makiažui. Siūloma vietoje įprasto juodo akių pravedimo rinktis mėlyną arba žalią. Taip pat itin madinga puoštis žaliu dūminiu makiažu, nepriklausomai nuo aprangos spalvos. Žalias „smoky eye“ makiažas tiks tiek prie juodos, tiek ir prie raudonos ar kreminės suknelės. Lai akcentu būna jūsų žibančios akys.

M. Navicko nuotr.

Vakare prie ryškaus akių makiažo galima derinti ryškias kontrastingas lūpas. „Tik vienas įspėjimas – jei jūsų dantys gelsvi, venkite violetinių ar melsvo atspalvio turinčių lūpų dažų. Šios spalvos išryškins gelsvą dantų atspalvį“- primena B. Pajedienė.

M. Navicko nuotr.

Šio sezono karščiausia tendencija – natūralūs, vešlūs antakiai. Juos galite paryškinti antakių šešėliu ir sušukuoti bei užfiksuoti bespalviu antakių tušu-žele. Tokie antakiai atrodys itin stilingai ir madingai.

M. Navicko nuotr.

Dar vienas universalus patarimas – apvalesnio, putlesnio veido merginoms reikalingas griežtesnis veido modeliavimas, kai tuo tarpu aštrių veido bruožų, liesoms merginoms tinka švelnus, minkštas veido kontūravimas.
M. Navicko nuotr.

Pasak vizažistės B.Pajedienės, dažna abiturientes kamuojanti problema – nuo streso spuogeliais išberta veido oda. Tad svarbu nepamiršti jų užmaskuoti kokybišku makiažo pagrindu. Taip pat makiažo užbaigimui ir sutvirtinimui reikalinga biri ar kompaktinė pudra. Geriausia rinktis pudrą, sudėtyje turinčią šviesą atspindinčių dalelių. Su tokia pudra nuotraukose oda atrodys itin glotni ir švytinti. Taipogi, vasarą patartina rankinėje su savimi turėti kompaktinę pudrą, kuria bet kada lengvai galėsite pakoreguoti, atgaivinti makiažą ir užmaskuoti nereikalingą odos blizgesį T- zonoje.

M. navic

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis