Gintarės pokyčiai: tapau rokeriška nuotaka

Pristatome portalo moteris.lt ir gožio salono „Greenas“ rengto konkurso „Kardinalūs nuotakų pokyčiai“antrą dalį - pokyčius. Merginoms buvo pažadėta, kad jos visapusiškai galės pasijusti nuotakomis. Joms sukurta šukuosena, atliktas makiažas, manikiūras, parinkta suknelė, įteikta puokštė ir atlikta fotosesija. Pasigrožėkite, kokia nuotaka tapo pirmoji iš trijų konkurso laimingųjų Gintarė.

Populiariausi straipsniai:
- R. Valeikis: aš tikrai galėčiau gyventi žmonos išlaikomas
- Dailiam pilvukui – kalanetikos pratimai
- M. Pliseckają gydę daktarai: net traumuota ji kiekvieną judesį atlikdavo gracingai
- Keturios ryškiausios šių metų interjero tendencijos
- Kulinarinė pamoka - gaminame šaltibarščius (slaptas ingredientas)

Konkurso laimėtojomis buvo atrinktos tikros būsimos nuotakos, kurių didžioji šventė laukia po pusės ar metų laikotarpio. Turbūt todėl dalyvės buvo atsipalaidavusios ir drąsiai „matavosi“ nuotakų įvaizdžius. Salono „Greenas“ stilistams nuotakos leido kardinaliai keisti jų išvaizdą, tačiau vis tik buvo laikomasi principo, kad jaunoji, vartydama nuotraukų albumą, turi save atpažinti ir po 20-30-ies metų, todėl buvo pritaikyti neblėstantys įvaizdžiai.

Vestuvės – tai šventė-spektaklis, todėl į jaunosios vaidmenį galima žiūrėti lengviau, žaismingiau. Išvaizda neprivalo būti tokia rimta, kaip pats apsisprendimas eiti prie altoriaus.

Stilistai būsimoms nuotakoms sukūrė drąsūs įvaizdžius: romantinį, stilingą ir saldų barbišką. Gintarei Baliūnaitei (28 m.) buvo sukurtas saldusis.

G. Trečioko nuotr.

Kuriant nuotakų įvaizdžius visų pirma buvo siekiama atspindėti pasaulines tendencijas. Atlikti ne tik populiarūs, bet ir madingi 3D dažymai, panaudojant „blick“ efektus (kai kelios sruogos dažomos pora tonų šviesesniais dažais ir plaukams judant ar keičiantis apšvietimui regimas tarsi 3D efektas). Dažant buvo panaudoti naujos kartos beamoniakiai dažai, kurie tausoja ir puoselėja plaukus. Dažymuose svarbiausia buvo atskleisti nematomus spalvų perėjimus, naujas spalvų formules, paryškinti žemiškas spalvas. Plaukams taip pat atliktos vitaminais praturtinančios procedūros - kad nuotakos plaukai būtų gyvybingi, blizgėtų, atrodytų lyg Holivudo žvaigždės. Toks efektas išlieka iki kito dažymo.

G. Trečioko nuotr.

Fotosesijai buvo pasirinkta nestandartinė aplinka – grafiti piešiniais išmargintas loftas, kontrastavęs su švelniomis nuotakomis ir taip dar labiau pabrėžęs jų išskirtinumą. Šiurštoka aplinka ir lengvas suknelių plazdėjimas – tai buvo neeilinė repeticija prieš tikrąją šventę. Tik šįkart merginos turėjo labiau įsijausti ne į nuotakų, bet į fotomodelio padėtį: vėsų šeštadienį vykusi fotosesija nuotakų nesušaldė, o atvirkščiai – privertė aktyviai paplūšėti.

Štai ką apie savo nuotakos įvaizdį pasakoja Gintarė Baliūnaitė:

„Nutariau dalyvauti projekte, nes labai norėjau išbandyti save kitokiam amplua bei „pasimatuoti“ drąsias idėjas vestuviniam įvaizdžiui. Juk dažnai taip bijome keistis, išbandyti ką nors nauja - ypač prieš vestuves. O jei netiks!?

Stilistės man pažėrė patarimų, koks makiažas tiktų mano veido tipui, rekomendavo, kaip geriau susitvarkyti plaukus vestuvių dienai.

Pasiruošimas buvo išties labai smagus ir kūrybinis laikas. Paprastai, matydamas galutinį rezultatą, net neįtari, kiek darbo įdėta, kad nuotaka taptų pati pati gražiausia.

G. Trečioko nuotr.

Klausiate, ar man patiko? Diena grožio salone su geriausiais specialistais - kas gali būti geriau. Tiek dėmesio, tiek lepinimo! Galėčiau kartoti ir kartoti (juokiasi).

Va fotosesija - tai jau kas kita. Tai tikrai labai sunkus darbas! Tačiau nesiskundžiu - nuotakos vaidmuo man be galo patiko, tai buvo gera repeticija prieš ypatingąją dieną.

Stilistai man sukūrė rokeriškai barbišką stilių ir jis man labai patiko. Įsivaizduoju save tokią vestuvių dieną.

Nuotakos įvaizdį kūrė: 

Salono „Greenas“ stilistų komanda: Olga, Vika, Božena, manikiūrą atliko meistrė Jelena, floristė Rolanda. www.greenassalonas.lt

Fotografas Gediminasi Trečiokas: www.gembis.com

Drabužių salonas „Angelo Mio“: www.angelomio.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis