E. Watson: atrodyti nepriekaištingai - neįdomu

Kadaise Emma Watson (22 m.) buvo nerangi aktorinio meno studentė. Šiandien mergina ne tik puiki aktorė, bet ir tikra stiliaus pažiba, geidžiamas veidas mados ir grožio pasaulyje.

Pasaulinio dėmesio Emma sulaukė nusifilmavusi „Hario Poterio“ ekranizacijose. Vos pasirodžius pirmajai daliai „Haris Poteris ir Išminties akmuo“, aktorė buvo nominuota penkiose kategorijose ir „Young Artist Awards“ laimėjo geriausios pagrindinės aktorės apdovanojimą.

Su sėkmingais vaidmenimis prasidėjo ir E. Watson kelias į mados ir grožio olimpą. 2009 m. mergina tapo mados namų „Burberry“ veidu, 2011 m. britiškasis „Elle“ jai suteikė „Style Icon“ (stiliaus pažibos) vardą, tais pačiais metais Emma tapo firmos „Lancôme“ veidu, sąraše – ir mados namai „Chanel“ , „Miu Miu“, „Alice Temperley“ bei kiti.

Mados žinovų liaupsinama E. Watson teigia nesinaudojanti stilistų pagalba. Pasak jos, nieko įdomaus, jei visuomet atrodai nepriekaištingai. Kad ir kur būtų nufotografuota, Emma atrodo puikiai, nesvarbu, ar tai madų pristatymas, ar kino premjera, ar muzikos festivalis.

Paprastomis dienomis aktorė beveik nenaudoja kosmetikos. Tačiau kai jaučia liūdesį ar slogutį, ji mėgsta ryškiai nusilakuoti nagus ir pasidažyti lūpas – tai praskaidrina nuotaiką. Emma sako, kad tikrasis grožis sklinda iš vidaus, daug lemia ir charizma. Dar aktorė pabrėžia lengvo fizinio krūvio svarbą – pavyzdžiui, 40 minučių pasivaikščiojimas klausantis mėgstamos muzikos arba rytinė mankštelė.

O kokios kosmetikos priemonės slepiasi Emmos kosmetinėje? Mergina žavisi kokosų vandeniu, kuris odai suteikia sveiko spindesio. Ji pataria visada turėti drėkinamojo veido kremo, nes veido odai ypač svarbi drėgmė. Antakių pieštukas – taip pat dažnai naudojama priemonė, E. Watson primena, kad šį rudens ir žiemos sezoną madingi paryškinti masyvūs antakiai. Kai reikia nuvalyti toną makiažo, aktorė vietoj vatelių naudoja marlės gabalėlius - šie kur kas geriau pašalina dažus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis