Diana: fatališkos nuotakos įvaizdis mane nustebino

Vasara - tuoktuvių metas. Prieš didžiąją šventę labai puiku „parepetuoti“ nuotakos rūbą ir šukuoseną. Pažiūrėkime, kokia nuotaka tapo 29 m. Diana Petkūnaitė.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Kodėl L. Brežnevas valgė šaltus kotletus? Kremliaus virėjų prisiminimai
- Prancūziškos jaunystės pamokos: ištikima, bet nuodėminga
- Alina Orlova: jaučiau, kad nesugebu susitvarkyti su tuo, kas vyksta
- 5 idėjos, kaip mažą kambarį paversti didesniu
- Bulviniai kukuliai

Tai trečioji mergina, kuri dalyvavo Moteris.lt ir salono „Greenas“ skelbtame „Nuotakos pokyčių“ konkurse.

G. Trečioko nuotr.

Būsimai nuotakai grožio salone sukurtas fatališkas įvaizdis. Buvo atgaivinta plaukų spalva įvedant vienu tonu šviesesnių detalių, siekiant suteikti juodai spalvai reljefiškumo.

G. Trečioko nuotr.

Atliekant makiažą vadovautasi naujausiomis tendencijomis: spalvos yra neutralios, tačiau itin intensyvios. Makiažo metu buvo siekiama išryškinti Dianos bruožus, spalvas. Pabrėžiamos vyno spalvos lūpos bei ryškūs, veido bruožus pažymintys antakiai.

Štai ką apie jai sukurtą įvaizdį sako Diana Petkūnaitė:

Panorau dalyvauti projekte, nes suintrigavo pati idėja, kad bus kuriamas ne šiaip naujas įvaizdis, o konkrečiai - nuotakos. Taip pat intrigavo galimybė pasijausti tikrai nekasdieniškai išlipant iš kasdienybės rėmų - tapti ir nuotaka, ir modeliu.

G. Trečioko nuotr.

Čia tikėjausi rasti netikėtų savo įvaizdžio sprendimų. Kadangi tai nebuvo tikra vestuvių diena, jaučiausi drąsiai patikėdama visus sprendimus stilistėms.

G. Trečioko nuotr.

Pasiruošimas fotosesijai buvo smagus ir įdomus. Salono stilistės stengėsi rasti individualiai man tinkantį įvaizdį ir negailėjo patarimų tiek renkant šukuoseną, tiek atliekant makiažą. Džiaugiuosi, kad buvo atsižvelgiama ne tik į dabar esančias tendencijas, bet ir į pačios moters asmenybės atskleidimą.

G. Trečioko nuotr.

Nuotakos kailyje labiausiai pasijaučiau matuodamasi sukneles ir pozuodama fotografui. Is tiesų, reikia pripažint, tai – labai varginantis darbas. Smagu tik tai, kad viską atperka geras jausmas matant puikų rezultatą.

Sukurtas įvaizdis mane tikrai nustebino. Pamačiau save visai kitokią, nei įsivaizdavau būsiant per vestuves. Ir man patiko! Manau porą idėjų tikrai panaudosiu kurdama savo įvaizdį tikrąją vestuvių dieną.

Salono „Greenas“ stilistų komanda: Olga, Vika, Božena, manikiūrą atliko meistrė Jelena, floristė Rolanda. www.greenassalonas.lt

Fotografas Gediminasi Trečiokas: www.gembis.com

Drabužių salonas „Angelo Mio“: www.angelomio.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis