3 vaikų mama R. Witherspoon liekna - be jokių dietų!

Visame pasaulyje žinoma ir daugybe apdovanojimų įvertinta aktorė bei režisierė Reese Witherspoon neabejotinai yra viena iš gražiausių moterų tarp užsienio žvaigždžių. 39-erių laimingai ištekėjusi, 3 vaikus auginanti moteris savo nepriekaištinga figūra gali nustebinti kiekvieną.

Skaitomiausi savaitės straipsniai:
- I. Žukienė: trys santuokos, trys skirtingos kaip juoda ir balta istorijos
- Patogiausi ir madingiausi šios vasaros batai: 6 tendencijos, 20 porų
- Maža balta suknelė vasarai: 10 variantų
- Kaip lytiniai hormonai lemia mūsų išvaizdą, sveikatą ir net charakterį
- Kokią įtaką žmogaus likimui daro jo vardas?
- Firminis tinginio receptas

Aktorės meilė sportui ir aktyviai fizinei veiklai bei subalansuota mityba yra pagrindinės priežastys, dėl ko moteris gali džiaugtis tobula figūra ir, žinoma, puikia savijauta. Kantrybė ir užsispyrimas šiuo atžvilgiu aktorei taip pat nesvetimas – 2013 metų rugsėjo mėnesį pagimdžiusi savo jauniausiąją atžalą nepraėjus nė metam moteris jau galėjo puikuotis pavydėtina figūra. Dauguma žinomų moterų gali pasigirti lieknumu, tuo tarpu Reese puikuojasi itin moteriškomis kūno formomis.

Vida Press

Aktorė nepripažįsta sunkių ir alinančių dietų. Vietoj to moteris pirmenybę teikia sveikam ir vitaminais praturtinam maistui – įvairios daržovės, vaisiai, neriebi mėsa, riešutai, sėklos bei liesas baltyminis maistas yra jos prioritetai mitybos atžvilgiu. Aktorė atidžiai renkasi suvartojamo maisto kiekį, tačiau visada leidžia sau gausiai papusryčiauti – taip išvengdama persivalgymo vakarienės metu. Tokie mitybos įpročiai leidžia džiaugtis spindinčia ir sveika oda, gera savijauta bei puikiomis formomis be badavimo ar kitų drastiškų veiksmų.

Vida Press

Reese kasdien užsiima itin aktyvia fizine veikla teikdama pirmenybę bėgiojimui – kasdien nubėga bent po tris kilometrus. Tai yra puiki veikla norint susitiprinti ir išryškinti kūno raumenis bei būdas subalansuoti širdies veiklą. Be bėgiojimo Reese negaili gražių žodžių kitai savo mėgstamai fizinei veiklai – jogai. Tai atgaiva ne tik kūnui, bet mintims ir sielai.

Vida Press

Aktorė teigia, jog praktikuojant jogą ji patiria visišką euforiją ir negana to, taip kontroliuoja savo svorį bei palaiko puikią tiek fizinę, tiek psichologinę savijautą. Tačiau aktorė neapsiribojaa ties keliomis fizinėmis veiklomis – pilates užsiėmimai, ilgi pasivaikščiojimai klausant mėgstamos ir atpalaiduojančios muzikos moteriai taip pat suteikia energijos bei užpildo sielą teigiamomis emocijomis.

Vida Press

Visoms, kurios trokšta atrodyti ir jaustis kaip Reese Witherspoon, kaip svarbiausią siekiamybę aktorė pataria prižiūrėti savo medžiagų apykaitą – nei viena diena neturi apsieiti be fizinės veiklos bei suabalansuotos mitybos. Jausitės puikiai, o ir nereikalimga kūno masė palaipsniui ims mažėti.

Su mama
Vida Press

Dažna moterų klaida yra alinančios dietos ir pernelyg staigus fizinis aktyvumas – to reikėtų vengti, nes galiausiai vis tiek atsidurisite ties nepasitenkinimu nei išvaizda, nei savijauta. Taip elgiantis rizikuojama išsekinti savo organizmą, o ir kilogramai akimirksniu sugrįžta.

Vida Press

Greita medžiagų apykaita džiaugtis gali toli gražu ne kiekvienas, tačiau turint kantrybės ir noro medžiagų apykaitą galima sunorrmalizuoti remiantis aktorės patarimais. Jeigu to pačiai padaryti nepavyksta, visada galima pasikonsultuoti su dietologu ir išsiaiškinti tikrąją lėtos medžiagų apykaitos priežastį. Vos tik sunormalizavus tai, neturkus bus galima džiaugtis puikia savijauta ir gražėjančia figūra.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis