A. Adamovič: pastaruoju metu stengiuosi mažiau šypsotis

Naujos fotostudijos atidarymo vakaras dvelkė prancūzišku žavesiu ir pritraukė nemažą būrį stilingų vilniečių.

Įsiamžinti Provanso stiliumi įrengtoje „Charme“ fotostudijoje susigundė ką tik susituokusių atlikėjų pora Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas, balerina Kristina Tarasevičiūtė su mylimuoju aktoriumi Martynu Vaidotu, verslininkė Ilona Klimaitienė, bankininkė Laura Prušinskaitė ir kt.

Balerina Kristina Tarasevičiūtė su mylimuoju aktoriumi Martynu Vaidotu
Balerina Kristina Tarasevičiūtė su mylimuoju aktoriumi Martynu Vaidotu
Organizatorių nuotr.

Provansišką nuotaiką padėjo sukurti žinomos floristės Inesos Borkovskos specialiai šiam renginiui sukurtos įspūdingos gėlių kompozicijos ir akordeonistės Gintarės Kaminskės atliekama muzika. Prancūzišką vakaro atmosferą kūrė ir žiūrovus į interaktyvią magiją įtraukė žinomas iliuzionistas ir renginių vedėjas Mantas Wizard.

Mantas Wizard
Mantas Wizard
Organizatorių nuotr.

„Manau, gera nuotrauka – tai jau beveik magija, – šypsodamasis sakė M. Wizard. – Fotografija gali perteikti emociją, nuotaiką, netgi artisto stilių bei charakterį. Tad kartas nuo karto sudalyvauju profesionaliose fotosesijose, nes juk artistas auga, tobulėja, kaip ir jo programa. Tad norisi atskleisti vis kitokį savo veidą. Artistui profesionalios nuotraukos būtinos kaip darbo dalis, nešanti žinią žiūrovui ar klausytojui“.

Organizatorių nuotr.

Naujosios fotostudijos įkūrėjos dvi seserys Jelena Jančenkova ir Olga Verbickienė, tęsiančios savo šeimos tradiciją, mat jų tėvas – taip pat fotografas.

Vakaro akimirka
Vakaro akimirka
Organizatorių nuotr.

„Nuo pat vaikystės prasidėjo mūsų draugystė su fotografija. Su sese dažnai lankėmės tėčio fotostudijoje ir turėjome galimybę susipažini su visais šio darbo etapais. Man dar visai mažai patikdavo bandyti pačiai fotografoti, nors, aišku, dažniau buvau modeliu. Tik dabar vartydama senus mūsų šeimos foto albumus suprantu, koks tai yra menas“, – sakė J. Jančenkova.

Vakaro akimirka
Vakaro akimirka
Organizatorių nuotr.

Jelenos sesuo Olga jau kuris laikas gyvena Prancūzijoje. Jai ir kilo sumanymas įkurti studiją Provanso stiliumi. „Šis regionas tiesiog spinduliuoja Viduržemio jūros žavesį, šviesos gausą, jaukumą, harmoniją ir romantišką žavesį. Visa tai ir norėjome perteikti naujai įkurtoje erdvėje“, – sakė O. Verbickienė.

Organizatorių nuotr.

Atlikėja A. Adamovič prisipažino labai mėgstanti fotografuotis. „Kad ir šįryt mane fotografavo vyras mobiliuoju telefonu. Visai geros gavosi nuotraukos“, – linksmai sakė atlikėja, prisipažinusi dėl gero kadro pastaruoju metu prieš objektyvą besistengianti mažiau šypsotis, tik ne visada jai tai išeina.

Tuo tarpu balerinai K. Tarasevičiūtei įsimintiniausios scenoje darytos jos nuotraukos.

M. Wizard prisipažino ne itin mėgstantis pozuoti nuotraukoms. „Kai kurie žmonės turi Dievo dovaną visada nuotraukose puikiai atrodyti, kai kurie, beje, net geriau nei realybėje. Pats nuotraukose sau retai patinku. Prisipažinsiu, tik visai neseniai apsipratau būti fotografuojamas“, – pastebėjo žinomas artistas.

Organizatorių nuotr.

Vis tik po daugelio fotosesijų Mantas jau įminė objektyvo paslaptis, tarkim, – kokios drabužių spalvos puikiai tinka, o kokių vengti fotografuojantis. Pasak M. Wizard, nors dabar šypsotis nuotraukose nėra itin madinga, būdamas nepataisomas optimistas vyras visada mieliau šypsosi fotografuojamas, turi gal vos kelias nuotraukas, kuriose išėjęs visiškai rimtu veidu.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis