Giedrė pati gamina ir fotografuoja. 2012-ųjų pavasarį savo receptus ji surinko į kulinarinį priedą „Moteris namuose“, visus metus žurnale spausdinti jos patiekalų receptai prieš Kalėdas skaitytojus pasiekė atskiru solidžiu leidiniu „Geriausi metų receptai“.2013-aisiais Giedrė visus vėl pradžiugino panašia „metine kulinarine ataskaita“, o 2014 m. išleido knygą „Bulvės kelionė. Pasaulio virtuvių receptai“.

„Kai keliauju, stengiuosi nesinaudoti populiariais restoranų gidais, visada ieškau vietų, kuriose lankosi tik vietiniai“, – rašė savo debiutiniame rašinyje (rubrika „Kulinarinė kelionė“, 2007 rugsėjis) Aistė Misevičiūtė.
Dabar žurnalo „Moteris“ nuolatinės autorės vardas – tarp įtakingiausių maisto kritikų. 2014-ųjų pabaigoje ji buvo nominuota Globalios Lietuvos apdovanojimui už Lietuvos vardo garsinimą pasaulyje, yra dokumentinio filmo „Foodies“ herojė.

Apie Aistę galite paskaityti ČIA.
Jubiliejinio, 90-mečiui skirto žurnalo MOTERIS veidas Julija Steponavičiūtė per penkerius metus pasiekė profesinių aukštumų. Neseniai modelis pradėjo rašyti kulinarijos dienoraštį „Kitchen Julie“.