Vištiena meksikietiškai - vos per 20 min.

Skamba mandrai, bet patiekalas paprastesnis už patį paprastumą. Tinkamas didžiausiems virtuvės tinginiams, kadangi reikalauja tik kokių 20 minučių mūsų brangaus laiko.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Irina (59 m.): brandesnę moterį įvaizdžio pokyčiai neabejotinai atjaunina
- Dizainerė E. Čekanavičiūtė: moteriškumas - tai ne vulgarumas ir primityvus seksualumas
- Japoniška dieta: per 13 dienų - minus 7-8 kg
- Zodiakas ir seksas - ko tikėtis iš JO ir JOS
- Bandelės su kopūstais

Reikia:

vištienos krūtinėlės,
marinuotų paprikų,
meksikietiško (naudojau “čumak”) padažo,
prieskonių.

Eiga:

* Vištieną susmulkinau, išprieskoniavau druska, pipirais, vištienos prieskoniai) ir sudėjau į keptuvę su šlakeliu aliejaus.

* Pakepinau šiek tiek, tada subėriau susmulkintas marinuotas paprikas, pyliau padažo ir leidau pasitroškinti ant silpnos ugnies apie 10-15 min.

* Tuo tarpu pasiruošiau norimas salotas ir vuolia. Labai paprasta, bet gardu ir sotu – ko daugiau reikia.

skanestai.wordpress.com

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis