Pyragas su sūriu ir svogūnais

Sotus, kvapnus ir skanus. Tiks ir pietums, ir vakarienei.

Reikės:
300 g fetos sūrio, 200 g grietinės, 125 g kvietinių miltų, 125 g kieto tarkuoto sūrio, 100 g alyvuogių aliejaus, 50 g sviesto, 3–4 kiaušinių, 2 svogūnų galvų, 1/2 šaukštelio kepimo miltelių, maltų juodųjų pipirų, druskos pagal skonį.
Svogūnus supjaustykite žiedais ir kepkite 10 minučių sviesto ir aliejaus mišinyje (1 šaukštą aliejaus pasilikite). Atvėsinkite. Kiaušinius sumuškite į didelį dubenį, sudėkite svogūnus, suberkite pusę tarkuoto sūrio, susmulkintą fetos sūrį, supilkite grietinę, įberkite kepimo miltelius, druską, pipirus ir šluotele išplakite. Kepimo indą aukštais kraštais ištepkite likusiu aliejumi, sukrėskite tešlą, apibarstykite likusiu tarkuotu sūriu ir kepkite 40 minučių 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis