Makaronų apkepas su vištiena ir grybais

Sotus, kvapnus ir greitai paruošiamas patiekalas.

m.moteris.lt - JAU IR TAVO TELEFONE! Išbandyk dabar!

Kiti receptai:
- Itin purus šokoladinis tortukas
- Firminis vištienos apkepas
- Sultingas vištienos, pomidorų ir baltųjų pupelių troškinys

Reikės:
vištos krūtinėlės
400 g pievagrybių ar voveraičių
500 g makaronų (stambesnių)
1 didelis svogūnas
100 g kietojo sūrio
3 valg. šaukštai grietinės

Kaip gaminti
* Paruoškite įdarą. Smulkiais šiaudeliais supjaustyti vištieną, svogūną, grybus.
* Svogūną pakepinti keptuvėje, kol jie taps permatomi. Prie svogūnų sudėkite mėsą, po 4-5 min - grybus, įberkite druskos, prieskonių. Kepti, kol apkeps grybai, įdėti grietinės. Troškinti dar 5 minutes. Įdaras paruoštas.
* Makaronus išvirti (nukelti nuo ugnies jiems dar nesuminkštėjus), suversti į kiaurasamtį, perlieti vandeniu.
* Nuvarvėjusius makaronus bei įdarą suversti į indą ir išmaišyti, supilti į sviestu išteptą kepimo indą. Paviršių apiberti tarkuotu sūriu ir pašauti į orkaitę 10-15 min. Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis