Greitai ir sveikai

Spartus gyvenimo tempas – kone kiekvieno mūsų palydovas. Kasdien tenka žongliruoti šimtais užduočių darbe, rūpintis šeima, namų buitimi ir dar spėti nepamiršti savęs. Na, o rūpestis savimi pirmiausia prasideda nuo sąmoningo sveikos mitybos pasirinkimo.

Nors, regis, laiko namuose kokybiškai pasigaminti maisto ir trūksta, greitai pagaminamų sveikų patiekalų receptų apstu. Tiesa, ne visada jų ir reikia – su šviežiais produktais ir kokybiškais prieskoniais lengva interpretuoti. Tad, tiesiog pasitelkite fantaziją! 


VEGETA NATUR – natūralių prieskonių linija – dėl rūpestingai atrinktų aukštos kokybės ingredientų ir tobulų proporcijų pasižymi itin geru skoniu. Gaminama tik iš natūralių produktų (jūros druska, džiovintos daržovės ir prieskoniai), sudėtyje nėra nepageidaujamų priedų, skonio ir aromato stipriklių.


Siūlome išmėginti kelis greitai paruošiamus sveikus patiekalus, kuriems pagaminti užtruksite ne ilgiau nei 30 minučių.

 

Salotos su vištiena

 

Ingredientai:

·                 1 vištų krūtinėlė

·                 linijos „Vegeta Natur“ vištienos prieskoniai – pagal skonį

·                 1 a. š. lydyto sviesto

·                 4 romaninės salotos lapai

·                 sauja gražgarsčių

·                 1 trumpavaisis agurkas

·                 5 vyšniniai pomidorai

·                 1 v. š. kietojo sūrio drožlių

·                 2 a. š. tyro alyvuogių aliejaus

·                 1 a. š. obuolių acto

·                 ½ a. š. medaus

·                 linijos „Vegeta Natur“ salotų prieskonių – pagal skonį

 

Gaminimas:


Vištų krūtinėlę įtrinkite vištienos prieskoniais ir palikite 15 min. Įkaitusioje keptuvėje ištirpinkite lydytą sviestą, kepkite krūtinėlę, kol gražiai apskrus. Susmulkinkite romanines salotas, sumaišykite jas su gražgarstėmis. Susmulkinkite agurką ir pomidorus taip, kaip jums patinka, ir sumeskite ant paruoštų lapinių daržovių. Į nedidelį indelį supilkite alyvuogių aliejų, obuolių actą, įkrėskite medaus bei įberkite linijos „Vegeta Natur“ salotų prieskonių. Gerai išplakite ir padažu apliekite salotas. Ant viršaus uždėkite smulkintą keptą vištų krūtinėlę, apiberkite kietojo sūrio drožlėmis. Skanaus!

  

Trinta daržovių sriuba

 

Ingredientai:

·                 2 morkos

·                 3 bulvės

·                 1 svogūnas

·                 1 nedidelė cukinija

·                 1 l vandens

·                 2 linijos „Vegeta Natur“ sultinio kubeliai (daržovių, vištienos arba jautienos)

 

Gaminimas:


Į vandenį sudėkite sultinio kubelius ir ištirpinkite. Sudėkite nuskustas, susmulkintas daržoves (išskyrus cukiniją) ir virkite apie 5–7 minutes. Tada sudėkite susmulkintą cukiniją ir virkite dar 10 minučių. Sutrinkite elektriniu smulkintuvu ir užvirkite. Prieš patiekdami galite pagardinti šlakeliu grietinėlės, papuošti mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis (petražolėmis, krapais ar pan.). Skanaus!




 

„VEGETA NATUR“ PRIVALUMAI: 

·                 naturalūs ingredientai

·                 su jūros druska

·                 be dažiklių ir kvėpiklių

·                 be konservantų

·                 be mielių ekstrakto

·                 be skonio ir aromato stipriklių

·                 be gliuteno


Daugiau informacijos: https://www.instagram.com/vegetanatur_lt/

Užsakymo nr.: PT_64808

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis