Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Štrudelis su vištiena

Toks pyragas taptų tikrai įdomiu šventinio stalo akcentu, o ir jo gamyba labai paprasta ir užtruktų neilgai.

Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas siūlo išbandyti štrudelį su vištienos krūtinėle, kumpiu bei špinatais.

„Vištienos štrudeliui jums reikės:

400 g plonintos vištienos filė (7mm),
4 lapelių sluoksniuotos bemielės tešlos,
160 g vytinto itališko kumpio griežinėliais,
80 g mini špinatų lapų,
vieno kiaušinio,
80 g bazilikų pesto,
200 g tarkuoto mocarelos sūrio,
druskos, pipirų.

* Iškočiokite bemielę tešlą, ant jos paeiliui dėkite vytintą kumpį, vištieną, prieskonius, pesto padažą, sūrį bei špinatus.

* Suvyniokite į vamzdelio formą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 30 minučių orkaitėje, 200 C laipsnių temperatūroje.

Skanaus! - linki virtuvės meistras.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?