Reikės:
50 g cukraus
1 kiaušinio
2 g kepimo miltelių
1 st. miltų
5 g malto cinamono
5 g vanilės
2 valg. šaukštų džiovintų vaisių
50 g balto šokolado
120 g sviesto
1 st. greitai paruošiamų avižinių dribsnių
Gaminame
* Sviest1 ištrinti su cukrumi. Įmušti kiaušinį, išmaišyti. Įberti druskos, kepimo miltelius, cinamoną, vanilę ir viską išmaišyti.
* Suberti avižinius dribsnius ir gerai išmaišyti.
* Į gautą masę supilti smulkiai sulaužytą šokoladą, džiovintus vaisius ir išmaišyti.
* Supilti miltus ir išminkyti tešlą.
* Padalinti tešlą į 12 dalių, juos iškočioti ir sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Dėkite tolėliau vien1 nuo kito.
* Kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 15 minučių. Ištraukite ir palikite skardoje, kol šiek tiek atvės ir sutvirtės.
Skanaus!