Orkaitėje kepti dviejų skonių kiaulienos suktinukai

Su suktinukais niekada neprašausite pro šalį, darbo nedaug, o skonis visada super duper geras.


12 vnt. reikės:


  • 800 g (12 vnt.) kiaulienos nugarinės;
  • 12 vnt. sūrio riekelių;
  • 6 a.š. pesto padažo;
  • 6 a.š. dižono garstyčių;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • maltos rūkytos paprikos apibarstymui;
  • 12 vnt. medinių iešmelių;
  • 500 g vyšninių pomidorų.



Asmeninio albumo nuotr.



Gaminame


  1. Kiaulienos nugarinės griežinėlius plonai išmuškite, apibarstykite iš abiejų pusių druska, maltais juodaisiais pipirais.
  2. Imkite kepsnelį ir vieną pusę patepkite pesto padažu, tolygiai paskirstykite. Uždėkite riekelę sūrio, susukite ir sutvirtinkite mediniu iešmeliu. Taip paruoškite 6vnt. su pesto padažu, o likusius 6vnt. - su dižono garstyčiomis.
  3. Gilesnę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi arba dugną patepkite šiek tiek aliejumi.
  4. Kiekvieną suktinuką iš abiejų pusių apskrudinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Sudėkite į skardą, šalia išdėliokite vyšninius pomidorus, apibarstykite malta rūkyta paprika, galite šiek tiek apšlakstyti aliejumi.
  5. Kepkite 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~15 min.
  6. Patiekite su mėgstamu garnyru ir būtinai užpilkite kepimo metu susidariusiu padažu.


Skanaus.


http://oditele.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis