Desertinis varškės pyragas su žele gabaliukais

Desertinis varškės pyragas su želė gabaliukais... Lengvas, gaivus, skanus.

Ingredientai:


3 pakeliai varškės (po 200 gr.)

2 pakeliai skirtingų skonių želė

1 pakelis Grietinėlės skonio želė

3 šaukštai cukraus


Gaminame:


* Iš anksto pasidarome želė iš minėtų dviejų skirtingų pakelių. Sustingusią supjaustome gabaliukais.


* Ištirpiname grietinėlės skonio želė. Dėl vandens, kuriame tirpiname, kiekio: aš ėmiau apie 400 ml, bet sumaišius su varške masė man pasirodė kiek skystoka, tad kitą kartą pilčiau kokius 200-300 ml., manau pakaktų.


* Taigi, ištirpinę želė sumaišome ją mikseriu su varške, įberiame cukraus, sudedame iš anksto paruoštus želė gabaliukus, gerai išmaišome.


* Visą šią masę supilame į maistine plėvele išklotą formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Geriausia palikti per naktį, tuomet pakankamai sustingsta ir pusryčiams jau galime skanauti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis