Keksiukai su šilauogėmis

Vasariški, gardūs keksiukai su šilauogėmis! Tikras atradimas skonio receptoriams.

Jums reikės:


230 g speltos miltų;

1 stiklinė augalinio pieno (220 g);

15 g lydyto kokosų aliejaus;

40 g klevų sirupo;

1 a.š. vanilės ekstrakto;

1 a.š. šaukštelis kepimo miltelių;

1 a.š. obuolių acto;

1/4 arbatinio šaukštelio sodos;

200 g šviežių ar šaldytų šilauogių.


Gaminimas:


1. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Sodą užgesiname su obuolių actu ir sumaišome su miltais;

2. Į miltų masę supilame pieną, klevų sirupą, kokosų aliejų ir vanilę. Viską gerai išmaišome;

3. Į tešlą sudedame šilauoges, sumaišome ir dedame į keksiukų formeles kepimui;

4. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros ir keksiukus kepame apie 30 - 35 minutes.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis