Mėgstantiems chalvą – saulėgrąžų ir kanapių sėklų sviestas

Jeigu mėgstate chalvą, šis skanėstas Jums tikrai patiks! Puikiai tinka netoleruojantiems riešutų. O jeigu norisi saldžiai, įdėkite kelias datules ar kelis šaukštus klevų sirupo.

Jums reikės:


3 stiklinių saulėgrąžų sėklų (300 g);

1 šaukšto linų sėmenų;

1 šaukšto kanapių sėklų be luobelių;

1 šaukšto moliūgų sėklų;

Druskos pagal skonį;

3-4 datulių, jeigu norisi saldžiai.


Gaminimo būdas:


1. Saulėgrąžų sėklas pakepinti 175 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių, kol švelniai apskrus ir pasklis malonus kvapas;

2. Visus ingredientus dėti į blenderį ir sutrinti iki vienalytės masės.


Skanaus!


https://www.wisetaste.net

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis