Keptas varškės sūris

Superinis užkandis! Svarbiausia - galima pasidaryti kokio nori skonio.

Reikės:


22 % riebumo varškės sūris (arba dar riebesnis)1 v.š. alyvuogių aliejaus

2 skiltelės česnako

druskos

raudonėlio arba kt. mėgstamų žolelių

pipirų


Gaminame


* Sūrio paviršių iš abiejų pusių įpjaustome. Sumaišome visus likusius ingridientus ir įtriname šiuo mišiniu sūrį iš visų pusių. Palaikome apie 30 min. kambario temperatūroje.


* Kepame ant kepimo popieriaus (dar geriau - ant folijos) iki 190 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., arba kol gražiai apskrus. Galima valgyti ir šiltą, ir šaltą. Skanaus.


http://aj-receptai.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis