Aštri kokosų sriuba su krevetėmis ir vištiena

Dieviško skonio sriuba - šildanti, puikaus skonio ir šiek tiek aštrumo suteikia tom yum pasta. Iš serijos, kai valgyti iš skanumo norisi dar ir dar.

4 porcijoms reikės:


  • 1 l vandens;
  • 1 vištienos krūtinėlės;
  • 0,5 raudonosios paprikos;
  • ~100 g mažų pievagrybių galvučių;
  • ~50 g orzo arba kitų smulkių makaronų;
  • 1 a.š. Tom yum pastos;
  • 400 ml kokosų pieno;
  • 12 vnt. tigrinių krevečių (šviežių arba šaldytų);
  • druskos.



Asmeninio albumo nuotr.



Gaminame


  1. Į puodą supilkite vandenį. Kai jis užvirs, sudėkite nedideliais kubeliais pjaustytą vištieną ir papriką, suberkite pievagrybius, nuo užvirimo pavirkite ~ 5 min. 
  2. Suberkite makaronus, sudėkite tom yum pastą ir virkite 10-15 min. arba tol kol makaronai išvirs.
  3. Supilkite kokosų pieną, sudėkite krevetes, pagardinkite druska, išmaišykite ir kai užvirs, pavirkite 3-4 min., t.y., kad krevetės taptų raudonos ir būtų išvirusios.

Skanaus.


http://oditele.blogspot.com/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis