Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais

Kada jei ne žiemos metu ruošti patiekalus su troškintais kopūstais.

Reikės:


1 kg šviežių kiaulienos dešrelių;

1 kg raugintų kopūstų;

smulkinto česnako pagal skonį;

smulkinto svogūno pagal skonį;

druskos, pipirų, aliejaus.


Gaminame:


* Kopūstus nuplauname. Jei yra spanguolių, išrenkame.

* Dešreles supjaustome stambiais griežinėliais.

* Storiadugniame puode pakaitiname aliejų, apkepame česnaką, svogūnus, dešreles.

* Supilame į puodą sultinį arba verdantį vandenį. Sudedame raugintus kopūstus, prieskonius. Labai skanu ir gražu įmesti paprikų griežinėlių, blanširuotų pomidoriukų.

* Pamaišome, sumažiname ugnį, uždengiame ir troškiname.

* Troškiname ne mažiau 20 min.(jei norime traškių kopūstų). Jei norime, kad kopūstai "sušustų" - troškiname apie 1 val.

* Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis