Ingredientai:
Miltų - 300 g sviesto
sviesto - 140 g
cukraus - 150 g
pieno - 300 ml
mielių - 25 g
cinamono - pagal skonį
druskos - pagal skonį

Gaminame
- Į pašildytą pieną sudėkite mieles, cukrų (100 g) ir palikite kelioms minutėms.
- Suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą. Baigdami minkyti, supilkite ištirpintą sviestą (100 g).
- Pastatykite šiltoje patalpoje 30–50 min, kad tešla pakiltų.
- Paruoštą tešlą iškočiokite 5–6 mm storio sluoksniu, paviršių patepkite sviestu, pabarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvyniokite vyniotinį.
- Vyniotinį supjaustykite 4–5 cm pločio bandelėmis ir sudėkite į skardas.
- Laikykite šiltoje patalpoje apie 20–30 min, kad pakiltų. Kepkite 10–15 min. 230–240°C temperatūroje.