Bandelės su cinamonu

Bandelės, kurioms nėra abejingų – paruoškite ir vaišinkite tiek namiškius, tiek kolegas.

Ingredientai:


Miltų - 300 g sviesto

sviesto - 140 g

cukraus - 150 g

pieno - 300 ml

mielių - 25 g

cinamono - pagal skonį

druskos - pagal skonį



Shutterstock nuotr.



Gaminame


  1. Į pašildytą pieną sudėkite mieles, cukrų (100 g) ir palikite kelioms minutėms.
  2. Suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą. Baigdami minkyti, supilkite ištirpintą sviestą (100 g).
  3. Pastatykite šiltoje patalpoje 30–50 min, kad tešla pakiltų.
  4. Paruoštą tešlą iškočiokite 5–6 mm storio sluoksniu, paviršių patepkite sviestu, pabarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvyniokite vyniotinį.
  5. Vyniotinį supjaustykite 4–5 cm pločio bandelėmis ir sudėkite į skardas.
  6. Laikykite šiltoje patalpoje apie 20–30 min, kad pakiltų. Kepkite 10–15 min. 230–240°C temperatūroje.



http://www.varvaseile.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis