Gardieji bananiniai varškėčiai

Bananiniai varškėtukai – purūs, minkšti ir, žinoma, labai skanūs!

Reikės:

300 g varškės;

2 nedidelių bananų;

2 kiaušinių;

6 v.š. avižinių dribsnių;

2 v.š. miltų;

cinamono;

1 v.š. cukraus;

1 a.š. kepimo miltelių.

Asmeninio albumo nuotr.


Gaminame


* Šakute sutriname bananus, įmaišome į varškę, suberiame cukrų, cinamoną ir gerai viską išmaišome. Į masę sudedame kiaušinius, avižinius dribsnius, miltus, kepimo miltelius ir dar kartą gerai išmaišome.

* Šlapiomis rankomis formuojame norimo dydžio varšketukus. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus. Skanaus!


Asmeninio albumo nuotr.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis