Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragas su aguonomis

Tai tikras gėris. Jam pagaminti užtruksite tikrai nedaug laiko ir mėgausitės puikiu pyragu, skoniu primenančiu šimtalapį. Už receptą esu dėkinga kolegei.


Reikės:


  •  5 lapeliai skluoksniuotos mielinės tešlos;
  • ~8 v.š. lydyto sviesto;
  • cukraus ir aguonų;
  • miltų.



Asmeninio albumo nuotr.



Gaminame


1. Atšildykite tešlą.

2. Ant stalo šiek tiek užberkite miltų ir pakočiokite tešlos lapelį.

3. Patepkite ~1,5 v.š. lydytu sviestu, pabarstykite pagal skonį cukraus ir aguonų. Susukite į volelį ir supjaustykite norimo dydžio ritinėliais.

4. Apvalią kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite ritinėlius palikdami šiek tiek vietos, nes kepant jie išsipūs.

5. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1-1,5val. arba kol gražiai paruduos.

Skanaus!


http://oditele.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis