Makaronai su pievagrybiais ir rūkyta mėsyte

Jei atvirai, tai pasakymo - „neturiu laiko gaminti“ iki šiol nesuprantu ir nepateisinu. Valgyt reikia visiems, dėti į skrandį pusfabrikačius galima tik retkarčiais ir tereikia tik fantaziją „įjungti“, nes greitai paruošiamų patiekalų begalės. 

Todėl darbo dienomis ir pati gaminu didelių pastangų ir laiko nereikalaujančius patiekalus. Pas mane tokių rasite daug, tikrai.

2 porcijoms:

  • 200 g kiaušininių makaronų arba kitų jūsų mėgstamų;
  • 200 g "Kitchen me" rūkytos antienos files su oda;
  • 250 g rudųjų pievagrybių;
  • gabalėlio supjaustyto poro;
  • 50 tarkuoto fermentinio sūrio;
  • žiupsnelio grūstos čili paprikos;
  • 0,5 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų.



Asmeninio albumo nuotr.



Gaminame


  1. Antienos file susipjaustykite griežinėliais arba kubeliais, pievagrybius padalinkite į keturias dalis.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite pievagrybius. Kepkite ant stiprokos ugnies, kad grybai skrustų, o nesitroškintų.
  3. Tuomet suberkite pjaustytą antieną, nuolat maišykite, po kelių minučių sudėkite porus, čili ir maltą papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  4. Galiausiai sudėkite išvirtus, vėl išmaišykite ir išjungti ugnį. Berkite tarkuotą sūrį, permaišykite ir patiekite.

Skanaus.


http://oditele.blogspot.com/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis