Avižinių dribsnių blyneliai su bananais

Pasmaližiaukime šį kartą sveikiau ir vietoj įprastinių miltų naudokite avižinius dribsnius. Turiu pasakyti, kad labai skanūs ir sotūs.

7 blyneliams:


  • 60 g avižinių dribsnių;
  • 4 kiaušinių;
  • 2 bananų;
  • 2 v.š. aliejaus ar sviesto (naudojau ghee sviestą);
  • 0,5 a.š. kepimo miltelių;
  • mėgstamų uogų, vaisių, skysto medaus ar klevų, agavų sirupo.


Gaminame


  1. Avižinius dribsnius blenderyje sumalkite iki miltų ir suberkite į dubenį.
  2. Tada sudėkite nuluptus bananus, įmuškite kiaušinius ir vėl viską sumalkite. 
  3. Gautą masę supilkite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite ir iškepkite blynelius (dėjau po 3 v.š. masės).
  4. Blynelius pagardinkite mėgstamomis uogomis, vaisiais ir apšlakstykite medumi, klevų ar agavo sirupu.

Skanaus!



blynai
blynai
Asmeninio albumo nuotr.



P.S. galite blyneliams skirtus visus ingridientus sudėti į blenderį ir viską sumalti iš karto.

P. S. S. pirmas blynelis buvo suvalgytas iš karto, todėl jo foto nėra.


http://oditele.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis