Karbonadas, užkeptas orkaitėje

Mūsų šeima karbonadus ruošia šiuo būdu, o ir prie keptuvės stovėti nereikia, pašauni į orkaitę ir lauki. Dažnai ant viršaus dar užpjaustau obuolio, tai suteikia ypatingo skonio.

Reikės:

  • kiaulienos nugarinės;
  • morkų;
  • svogūno;
  • fermentinio sūrio;
  • pomidorų padažo;
  • majonezo;
  • prieskonių.


Gaminame


  • Supjaustome kiaulienos nugarinę, plonai išmušame. Įtriname prieskoniais ir kelioms valandoms paliekame šaldytuve, kol prieskoniai įsigers.


  • Tuo tarpu smulkiai supjaustome svogūnus, burokine tarka sutarkuojame morkas ir sudedame į keptuvę, troškiname iki kol daržovės suminkštės, žinoma, nepamirškime įdėti ir prieskonių. Galiausiai baigiantis kepimui dedame kelis šaukštus pomidorų padažo, išmaišome.


Asmeninio albumo nuotr.


  • Kiekvieną karbonado blyną ištepame majonezu, ant viršaus dedame morkas, nepagailime! Kepame 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 25 minutes. 


  • Kepimo laikui baigiantis užbarstome tarkuotu sūriu ir dar keliom minutėm dedam į orkaitę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis