Kulinarinė pamoka. Kitokie šaltibarščiai

Šįkart siūlome paragauti šaltibarščių kitaip. Patikėkite skonis nustebino!

Reikės:

4–5 nedidelių virtų burokėlių (tarkuotų arba pjaustytų),
5 – 6 ridikėlių (tarkuotų arba pjaustytų),
3 - 4 trumpavaisių agurkų (tarkuotų arba pjaustytų),
2 česnako skiltelės (tarkuotos arba pjaustytos),
1 l pasukų,
1 stiklinės grietinės,
1/2 puodelio sulčių iš raugintų kopūstų,
didelės saujos šviežių kapotų krapų ir svogūno laiškų,
2 - 3 kietai virtų kiaušinių.

Savaitės populiariausi tekstai:
- N. Statkutės, per metus numetusios 14 kg, patarimai
- Palmira: ant kokios rankos reikia mūvėti vestuvinį žiedą?
- Kaip lengvai sustangrinti pažastų sritį

Gaminimas:

* Pasukas, grietinę ir kopūstų sultis labai gerai išplakti iki vienalytės konsistencijos.

* Sudėkite visas smulkintas daržoves ir prieskonius. Pabarstome druska, pipirais.

* Valgome gerai atšaldytą sriubą. Papuošiame kapotais krapais ir kietai virtais kiaušiniais.

gks.start.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis